“ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ

978-618-03-1900-2_4Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τo νέο βιβλίο της σειράς «Πίκο και Λόλα» της Λίνας Σωτηροπούλου (εικονογράφηση Ναταλία Καπατσούλια) με τίτλο Το σχολείοτο Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί, στον Παιδικό ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Ο Πίκο και η Λόλα είναι δυο φίλοι κολλητοί.
Είναι χαρούμενοι και γελαστοί.
Όνειρα κάνουνε παρέα,
πάνε εκδρομές, περνάνε ωραία.
Τι θα γίνει τώρα που ήρθε η ώρα για σχολείο;

Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου θα μας αφηγηθεί τις περιπέτειες τους. Ελάτε και εσείς να τους γνωρίσετε, να μοιραστούμε τα όνειρά τους και να κάνουμε σχέδια μαζί τους!

Λίγα λόγια για το βιβλίο και τη σειρά Ώρα για σχολείο. Όμως η Λόλα δε θέλει να πάει, και όπως λέει: «Στο σχολείο τι να κάνω; Τι θα μάθω παραπάνω;». Είναι έτσι όμως τα πράγματα ή τελικά θα αλλάξει γνώμη; Μια σειρά με διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές του ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν πρώτες έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Σας περιμένουμε όλους και όλες να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

IANOS
Σταδίου 24, Αθήνα

Leave a Reply