KIDS SUMMER CAMP 2018 ΣΤΟ CRYSTAL MOUNTAIN

talk-crystal mountainΣτην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, μέσα σε ένα μαγευτικό ελατοδάσος, βρίσκεται το φιλόξενο Crystal Mountain, ιδανικό για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Το ξενοδοχείο γιορτάζει μια νέα εποχή με πρωταγωνιστή το παιδί, αγκαλιάζει τις οικογένειες και τους επιτρέπει να χαλαρώσουν στη φύση μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

kids jumping

Φέτος το καλοκαίρι, έχετε έναν ακόμα λόγο να επισκεφτείτε αυτόν τον επίγειο παράδεισο! Και αυτός είναι το Kids Summer Camp που διοργανώνεται από τις από 13 Ιουλίου έως 2 Σεπτεμβρίου. Μια μαγική συνταγή για οικογενειακές διακοπές, στο πλαίσιο της οποίας οι γονείς, ξέγνοιαστοι, απολαμβάνουν ελεύθερο προσωπικό χώρο και χρόνο, ενώ τα παιδιά τους συμμετέχουν σε ένα πλήρες κατασκηνωτικό βιωματικό πρόγραμμα. Μια παιδική κατασκήνωση που θα ταξιδέψει τα παιδιά στον παραμυθένιο τόπο του κρυστάλλινου βουνού και ταυτόχρονα ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένων οικογενειακών διακοπών που ικανοποιεί τόσο την ανάγκη των μικρών για ατελείωτο παιχνίδι, όσο και την ανάγκη των μεγάλων για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης, χωρίς να χωριστεί η οικογένεια. Η απόλυτη ευκαιρία για οικογενειακή αναζωογόνηση στα 1100 μέτρα.

CMH_Activity_04

Καθημερινά από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το απόγευμα, δύο άρτια καταρτισμένες παιδαγωγοί και ένας έμπειρος παιδαγωγός-γυμναστής παρέχουν εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά από 4 έως 10 ετών! Όσο για τους μεγάλους; Αυτοί μπορούν να εξερευνήσουν το χαρτογραφημένο δίκτυο μονοπατιών που περικλείει την περιοχή και κρύβει απαράμιλλη φυσική ομορφιά, μέσα από πεζοπορίες, ποδηλασία ή ακόμη και off road οδήγηση. Μπορούν βέβαια και απλώς να χαλαρώσουν στην πισίνα και στους χώρους του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας την κραβαρίτικη φιλοξενία και αν θέλουν να παίξουν και με τα παιδιά τους!

_MG_8240

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τις 8:30 έως τις 10:30 όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαύσει το πρωινό της. Έπειτα, ξεκινάει το παιδικό πρόγραμμα και οι γονείς παίρνουν το ημερήσιο ρεπό τους! Από τις 10:30 έως τις 13:00 οι μικροί κατασκηνωτές θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες (εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευών, μαθήματα γεωγραφίας, γνωριμία με τη φύση και το περιβάλλον, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, μουσική, παιχνίδια γνώσεων), ενώ από τις 13:00 έως τις 15:00 θα συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, μπάσκετ, βόλει, ποδόσφαιρο, ποδήλατο στο pump track, χορός, χούλα χουπ). Από τις 15:00 έως τις 17:00, θα έχουν διάλειμμα για φαγητό και κινηματογραφικές προβολές και στη συνέχεια, μέχρι τις 20:00, η ημέρα τους θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες (ομαδικά παιχνίδια με νερό και όχι μόνο, πικ νικ στο δάσος, πάρτι, βραδιές ταλέντων, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών κάτω από τα έλατα) και φυσικά ένα απογευματινό σνακ, γιατί με τόσα όμορφα πράγματα που θα έχουν κάνει θα τους έχει σίγουρα ανοίξει η όρεξη!

young-swimmer

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Crystal Mountain

Άνω Χώρα, Αιτωλοακαρνανία, 300 23

Για πληροφορίες και κρατήσεις 26340 41555 & 210 5231083

www.crystalmountain.gr

Leave a Reply