Η ΣΒΟΥΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

rsz_1poster_xromata_playgym-707x1024H αγαπημένη μας «σβούρα» έρχεται ξανά στο Playgym και ταξιδεύει στις χώρες των χρωμάτων για να βρει το κατάλληλο χρώμα για κείνη. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να διαλέξει ένα μόνο χρώμα; Δύσκολη απόφαση.

Τα παιδιά, όμως, έχοντας ενεργό ρόλο καθ’όλη τη διάρκεια δίνουν τη λύση που αρμόζει και οδηγούν τη σβούρα σε μια μαγική χώρα που έχει όλα τα χρώματα, την χώρα του «Ουράνιου Τόξου»!!! Στο τέλος ακολουθεί εικαστικό εργαστήριο με τα παιδιά να γίνονται ζωγράφοι και να ζωγραφίζουν με χρώματα και πινέλα, αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι περίπου 50 λεπτά.

Για παιδιά 2-5 ετών

Πού: Στο κήπο του Playgym
Πότε: Παρασκευή 8 Ιουνίου | 7:30 το απόγευμα
Γενική είσοδος: 12€ (1 παιδί και 1 γονιός) | Extra άτομο: +6€το άτομο.
Πληροφορίες στο τηλ. 210 8 100 508
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου απαιτείται κράτηση θέσης στο τηλ. 210 8 100 508 και πληρωμή του συνολικού ποσού. Δείτε περισσότερα εδώ.

Λίγα λόγια για τη σβούρα

Η σβούρα είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε το 2012 στη Ναύπακτο από την Άντζυ Κάντζου. Με αγάπη και πολύ μεράκι κατάφερε να μεταδώσει σε παιδιά και γονείς την αγάπη για το θέατρο, την μουσική και το δημιουργικό παιχνίδι.

η-σβούρα-στο-playgym-στα-βριλήσσια-διαδραστικό-εργαστήρι

Στο χώρο της έχει φιλοξενήσει πολλές παραστάσεις και δρώμενα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ταξίδια. Κάθε χρόνο παίρνει τα παραμύθια της και έρχεται να μας συναντήσει στο Playgym.

σβουρα ναυπακτος στο playgymΑν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί της σε τόπους μαγικούς, να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τα χρώματα και… άλλα πολλά δεν έχετε παρά να την συναντήσετε στις 8/6 στο Playgym!

σβούρα, ναυπακτος, παραμύθι, playgym, βριλήσσια, διαδραστικό εργαστήρι

Η σβούρα είναι συνεργάτης των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο.

Leave a Reply