miloi ago georgiou leftmiloi ago georgiou left
miloi ago georgiou rightmiloi ago georgiou right

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τον Φεβρουάριο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω και κατασκευάζω», το παραμύθι συναντάει το κουκλοθέατρο και η σειρά «Μικρές Καληνύχτες», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, περιμένει τα παιδιά 3-8 ετών στις Μικρές Ιστορίες σε ένα εργαστήριο γνώσης και κατασκευών. Πιο συγκεκριμένα:

 ΣΑΒΒΑΤΟ 1.2.14, 11:00-12:00

drakou

Το χατίρι του δράκου: Άραγε όλοι οι δράκοι των παραμυθιών είναι άγριοι και τρομεροί; Κι αν κάποιος από αυτούς έχει άλλες σκέψεις στην ψυχή; Ελάτε να ανακαλύψουμε ένα δράκο διαφορετικό από όλους όσους έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα και να φτιάξουμε ένα δράκο από ρολά υγείας και πλαστικά ποτήρια.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 8.2.14, 11:00-12:00

magissa

Η τρίτη μάγισσα: Υπάρχουν μάγισσες; Τις έχει δει ποτέ κανείς; Που ζουν; Πως περνάνε τη μέρα τους; Ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο μιας μάγισσας και να κατασκευάσουμε τη δική μας κούκλα από χάρτινα σακουλάκια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.2.14, 11:00-12:00

pontiki

Το νόστιμο ποντίκι: Τα ποντίκια τρώνε μόνο τυρί; Είναι οι γάτες με τα  ποντίκια αιώνιοι εχθροί; Μήπως όλα αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά; Ελάτε να ανακαλύψουμε τον κόσμο τους και να κατασκευάσουμε μια κούκλα ποντίκι από καλσόν και υφάσματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.2.14, 11:00-12:00

gigantas

Οι τρεις φίλοι του γίγαντα: Πόσο μεγάλοι είναι οι γίγαντες; Μπορούμε να τους αγκαλιάσουμε ή να παίξουμε μαζί τους; Εμείς είμαστε πολύ μικροί ή αυτοί είναι πολύ μεγάλοι; Θεατρικό παιχνίδι και κατασκευή κούκλας γίγαντα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το κόστος του κάθε εργαστηρίου είναι 5 ευρώ/παιδάκι!

Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι (στάση μετρό-τραμ: Συγγρού-Φιξ) Τηλ.: 210-9227730,
www.mikresistories.gr
e-mail:info@mikresistories.gr 

Share Button
ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
5 (100%) 3 votes


Όμοια άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 
CLOSE
CLOSE