ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τον Φεβρουάριο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παίζω και κατασκευάζω», το παραμύθι συναντάει το κουκλοθέατρο και η σειρά «Μικρές Καληνύχτες», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, περιμένει τα παιδιά 3-8 ετών στις Μικρές Ιστορίες σε ένα εργαστήριο γνώσης και κατασκευών. Πιο συγκεκριμένα:

 ΣΑΒΒΑΤΟ 1.2.14, 11:00-12:00

drakou

Το χατίρι του δράκου: Άραγε όλοι οι δράκοι των παραμυθιών είναι άγριοι και τρομεροί; Κι αν κάποιος από αυτούς έχει άλλες σκέψεις στην ψυχή; Ελάτε να ανακαλύψουμε ένα δράκο διαφορετικό από όλους όσους έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα και να φτιάξουμε ένα δράκο από ρολά υγείας και πλαστικά ποτήρια.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 8.2.14, 11:00-12:00

magissa

Η τρίτη μάγισσα: Υπάρχουν μάγισσες; Τις έχει δει ποτέ κανείς; Που ζουν; Πως περνάνε τη μέρα τους; Ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο μιας μάγισσας και να κατασκευάσουμε τη δική μας κούκλα από χάρτινα σακουλάκια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.2.14, 11:00-12:00

pontiki

Το νόστιμο ποντίκι: Τα ποντίκια τρώνε μόνο τυρί; Είναι οι γάτες με τα  ποντίκια αιώνιοι εχθροί; Μήπως όλα αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά; Ελάτε να ανακαλύψουμε τον κόσμο τους και να κατασκευάσουμε μια κούκλα ποντίκι από καλσόν και υφάσματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.2.14, 11:00-12:00

gigantas

Οι τρεις φίλοι του γίγαντα: Πόσο μεγάλοι είναι οι γίγαντες; Μπορούμε να τους αγκαλιάσουμε ή να παίξουμε μαζί τους; Εμείς είμαστε πολύ μικροί ή αυτοί είναι πολύ μεγάλοι; Θεατρικό παιχνίδι και κατασκευή κούκλας γίγαντα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το κόστος του κάθε εργαστηρίου είναι 5 ευρώ/παιδάκι!

Μικρές Ιστορίες
Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι (στάση μετρό-τραμ: Συγγρού-Φιξ) Τηλ.: 210-9227730,
www.mikresistories.gr
e-mail:info@mikresistories.gr