ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ NICOLAS

Από το 1989 που ο Nicolas επέστρεψε από το Παρίσι και εγκαινίασε το πρώτο Nicolas Coiffure στην Αθήνα, στην Αγία Παρασκευή, η αλυσίδα κομμωτηρίων Nicolas παραμένει η πιο γνωστή και αγαπημένη στις Ελληνίδες. Σήμερα, στα κομμωτήρια Nicolas ανήκουν πλέον δύο αλυσίδες, τα οκτώ κομμωτήρια Expressions και τα πέντε Eco–Yes, που κάνουν πράξη τη φιλοσοφία του ιδρυτή τους: άριστη ποιότητα, τέλεια εξυπηρέτηση, καλές τιμές και σεβασμός στην οικολογία μέσω της χρήσης σωστών προϊόντων της ίδιας της εταιρίας.

logo ecoyes
Στα κομμωτήρια Expressions, γρήγορα και χωρίς ραντεβού, ο hair stylist δημιουργεί τη νέα σας εμφάνιση για να είστε πάντα στη μόδα, με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και με κουρέματα που έχουν τέτοια γραμμή και στιλ ώστε να μην χρειάζονται πολύπλοκο χτένισμα και καθημερινή φροντίδα. Μάλιστα, τα Expressions έχουν τη δική τους σειρά φυσικών και οικολογικών βαφών και προϊόντων περιποίησης που ενώ δίνουν λαμπερό χρώμα, ταυτόχρονα φροντίζουν τα μαλλιά και δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο μεταμορφώνεται σε εμπειρία με γεύση ανανέωσης και αέρα δημιουργίας. Ποιότητα υπηρεσίας και χώρος πολυτελείας σε προσιτές τιμές.

LOGOexpr_final
Τα κομμωτήρια Eco–Yes, ανανεωμένα και σύγχρονα, ακολουθούν τις τάσεις της εποχής: Ομορφιά και φροντίδα, καταπληκτικό service και υπηρεσίες ομορφιάς σε ειδικές τιμές.

Κάποιο από τα δεκατρία κομμωτήρια Nicolas, βρίσκεται σίγουρα κοντά σας!

H αλυσίδα έχει και τη δική της Σχολή Κομμωτικής και Αισθητικής Nicolas Beauty, στο κέντρο της Αθήνας, η οποία διαθέτει τα υψηλότερα standards στο είδος.

Το δικό σας κομμωτήριο Nicolas αλλά και τα οικολογικά, φυσικά προϊόντα περιποίησης της ίδιας σειράς, μπορείτε να τα βρείτε και με ένα κλικ στο www.nicolashair.gr ή στο τηλέφωνο 210 9902600.