ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Είμαστε μια παρέα ποδηλάτες (GBI Hellas) που η αγάπη μας για το ποδήλατο και η ευθύνη για κοινωνική προσφορά γίνεται αρωγός σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των Παιδικών Χωριών SOS!

Το φετινό μας ποδηλατικό ταξίδι ξεκινάει σε δύο εβδομάδες από τη Βουδαπέστη με προορισμό το Μόναχο για να στείλουμε το μήνυμα αγάπης και φροντίδας για αυτά τα παιδιά που αξίζουν τη συμπαράσταση όλων μας.

Στις 15 Ιουνίου -μαζί με ποδηλάτες από πολλές χώρες του κόσμου- θα βρισκόμαστε στη Βουδαπέστη στο σημείο εκκίνησης. Θα ακολουθήσουμε κατά ένα μέρος τη διαδρομή δίπλα στο Δούναβη και κατά ένα άλλο άγνωστους (σε μας) προορισμούς, που θα μας οδηγήσουν κατά σειρά στις πόλεις Komaron, Bratislava, Vienna, Tulln, Amstetten, Vöcklabruck, Seebruck, Munich. Θα διανύσουμε συνολικά 900 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες περνώντας από Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Γερμανία.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση αθλητικού περιεχομένου στην Ευρώπη.

Σας καλούμε να είστε συμπορευτές σε αυτό το ταξίδι προσφέροντας ένα οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό που έχουν τα Χωριά στην Alpha Bank με IBAN GR2501401010101002002012356.

Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι μας μπορείτε να δείτε στο site μας www.gbihellas.gr αλλά και το site της διοργάνωσης www.gbi-event.org.