ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ GOLDEN HALL

Η πιο μαγευτική γιορτή του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και το Golden Hall έχει ήδη βάλει τα γιορτινά του και προσφέρει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης με ένα πλούσιο διαδραστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων από αρχές Δεκεμβρίου έως και τις  πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Στον εσωτερικό χώρο του Golden Hall η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει στο Θρόνο του Αϊ-Βασίλη όπου υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για την πιο αξέχαστη φωτογράφιση του Χρόνου, ενώ η Αγιο-Βασιλίτσα και ο αρκούδος «Polar Bear» τους περιμένουν για να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ομαδικά παιχνίδια  εμπνευσμένα από το Πνεύμα των εορτών. Στο Εργαστήρι & Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν τα γράμματα τους και να απασχοληθούν δημιουργικά με  πρωτότυπες χειροτεχνίες που θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαράς και δημιουργίας. Συμπληρωματικά αυτά τα Χριστούγεννα, το  Golden Hall υποδέχεται με πολλή αγάπη τα παιδάκια έως 3 ετών και δημιουργεί στον χώρο των εστιατορίων το Baby Christmas area μια ξεχωριστή γωνιά δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες της ηλικίας τους.

Ο προαύλιος χώρος του Golden Hall, μεταμορφώνεται στο «Χωριό των Ευχών» και προσκαλεί ολόκληρη την οικογένεια να διασκεδάσει στο Xmas Swing Carousel με την αγορά 2 αστεριών από το κιόσκι του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είτε με οποιαδήποτε αγορά από τα καταστήματα άνω των 10€. Παράλληλα 2 φουσκωτά παιχνίδια, μία γιγάντια Snow Globe και πρωτότυπες δραστηριότητες με μάγους, ζεστό κρασί και μαλλί της γριάς θα δημιουργούν μια ζεστή Χριστουγεννιάτικες ατμόσφαιρα χαράς στον προαύλιο χώρο.

Και επειδή η διασκέδαση στο Golden Hall δεν σταματάει ποτέ, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ποικίλα πρωτότυπα happenings και πολιτιστικές δράσεις όπως θεατρικές και μουσικό-χορευτικές παραστάσεις, workshops και διήγηση παραμυθιών με την Κάρμεν Ρουγγέρη, πρόκειται να λάβουν χώρα και να δημιουργήσουν σε όλους μας τις πιο αξέχαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Το Golden Hall για άλλη μία χρονιά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη, στηρίζοντας τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα βρίσκονται στο Golden Hall και σας περιμένουν για τις εορταστικές σας αγορές και όχι μόνο!

Golden Hall! First of all!