ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΣΤΑ VOLTA FUN TOWN

Volta Fun TownΗ πιο μαγική περίοδος του χρόνου πλησιάζει και τα Volta Fun Town, μαζί με το παιδικό Φεστιβάλ της Γιούλης Ηλιοπούλου «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» και τις Εκδόσεις Διόπτρα, σας προσκαλούν να ζήσετε τη μαγεία των παραμυθιών, μέσα από ένα πλούσιο διαδραστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, από τις 14 έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

«Το Δέντρο της Αγάπης»

14/12 Volta στο Avenue Mall & 15/12 Volta στο Sports Park στα Σπάτα

Η Νεράιδα της Χαράς παρέα με τα παιδιά, στολίζουν το Δέντρο της Αγάπης με καρπούς από μαγικές λέξεις. Έτσι το Δέντρο της Αγάπης θα μπορέσει να ανθίσει και να πλημμυρίσει με φως όλη τη Γη.

«Η Βασίλισσα του Χιονιού & η Πολική Αρκούδα»

22/12 Volta στο Athens Metro Mall & 23/12 Volta στην Μαρίνα Φλοίσβου

Η Βασίλισσα του Χιονιού και η Πολική Αρκούδα χορεύουν μαγευτικές μελωδίες κάτω από το χιόνι, υποδέχονται τα παιδιά και φωτογραφίζονται μαζί τους.

«Ο Πήτερ Παν & η Τίνγκερμπελ»

27/12 Volta στο Athens Heart & 28/12 Volta στο Athens Metro Mall

Ο Πήτερ Παν & η Τίνγκερμπελ αναλαμβάνουν μαζί με τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό των νεραϊδών, που ο Κάπτεν Χουκ έκλεψε, και να τον μεταφέρουν πίσω στη Χώρα του Ποτέ.

Καθ’όλη τη διάρκεια των εορταστικών μουσικο-χορευτικών δράσεων θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, κλασικά παραμύθια από τις Εκδόσεις Διόπτρα, προσκλήσεις για το παιδικό φεστιβάλ «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» καθώς και μηνιαία free passes για τα Volta Fun Town.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα σας μείνουν αξέχαστα γιατί τα Volta Fun Town γνωρίζουν πως να δημιουργούν τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις!

Volta Fun Town

Volta Fun Town: Athens Metro Mall (2ος και 3ος όροφος), Athens Heart, Avenue, Μαρίνα Φλοίσβου και Sports Park στα Σπάτα

Leave a Reply