ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ SMART PARK ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Από το Σάββατο 23 Απριλίου και μέχρι την Μ.Παρασκευή ζωγραφίζουμε τον πεζόδρομο του SmartPark με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η άνοιξη έφτασε και το μεγαλύτερο Εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό των Αθηναίων που θέλουν να συνδυάσουν τις Πασχαλινές τους αγορές με μία βόλτα στην εξοχή.

Εκτός όμως από τα καταστήματα και τα καφέ που μπορείτε να επισκεφτείτε στο Smart Park, από αυτό το Σάββατο 23 Απριλίου και μέχρι την Μ. Παρασκευή, όλοι οι επισκέπτες, θα μπορούν να ζωγραφίζουν ελεύθερα τον πεζόδρομο του Εμπορικού Πάρκου με χρώματα που θα προμηθεύονται από εθελοντές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εκδήλωση θα θυμίζει μία μεγάλη γιορτή, με μικρούς και μεγάλους ζωγράφους αλλά και Djπου θα βρίσκονται στα decks και θα δίνουν τον ρυθμό ενώ ο πεζόδρομος του Smart Park θα μετατρέπεται σε έναν πελώριο καμβά.

Σε κλίμα γιορτής και αλληλεγγύης, Ζωγραφίζουμε και Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού, συνδυάζοντας τη γιορτή του Πάσχα με την ανάγκη να βοηθήσουμε έμπρακτα το κομμάτι της κοινωνίας που αυτήν την περίοδο πλήττεται περισσότερο και πιο πολύ τα μικρά παιδιά.

23-29/4  από τις 13.00 έως τις 18.00

Εμπορικό Πάρκο «SmartPark»  στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.
www.smartpark.com.gr
Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).
Πληρ. 210 6635 982

Leave a Reply