ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΤΡΑΠΟΥΝΖΕΛ!

Η ομάδα Θέατρο Ρετρό υποδέχεται τα Χριστούγεννα και σας καλεί στο ‘ΠΟΛΗ’ Θέατρο (Φωκαίας & Αριστοτέλους, πλ.Βικτωρίας) κατά την περιόδο των εορταστικών της παραστάσεων στις 13 & 20 & 27/12 και στις 03/01 για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

vatrapounzel

Με αφορμή, λοιπόν, τη Γερμανική καταγωγή των παραμυθιών της παράστασης  ‘ΒατΡαπουνζέλ‘ και σε συνεργασία με τη Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, θα υπάρχει αφιέρωμα δραστηριοτήτων στα Ελληνικά και Γερμανικά Χριστουγεννιάτικα έθιμα!  Η Ελληνογερμανική αποστολή περιλαμβάνει:

– Χριστουγεννιάτικη Ζωγραφική προσώπου! Ξωτικά από τη Γερμανία & Καλικάντζαροι από την Ελλάδα

– Εργαστήρι ‘Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια’! Αχυρένιες κούκλες από τη Γερμανία & Χριστουγεννιάτικες μπάλες από την Ελλάδα, με υλικά από το Εργόχειρο

– ‘ΡΕΤΡΟ’ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο! Κάθε Σάββατο θα στολίζουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ομάδας ‘Θέατρο ΡΕΤΡΟ’ !

-Εργαστήρι ‘Γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή στον Weihnachtsmann’!

– Μικροί Ζωγράφοι των Χριστουγέννων! Ζωγραφίζω και μαθαίνω τα χριστουγεννιάτικα έθιμα της Γερμανίας, ζωγραφίζω και θυμάμαι τα χριστουγεννιάτικα έθιμα της Ελλάδας.

– Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τη Γερμανία!

– Χριστουγεννιάτικα Γλυκίσματα! Φτιαγμένα με αγάπη από το Le Votre Piree

– ‘Κολώνιες’! Ένα Ελληνικό έθιμο από την Κεφαλλονιά.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και γι’αυτό φέρτε μαζί σας παιχνίδια και βιβλία που δεν τα χρησιμοποιείτε πια, για τα παιδιά των κρατούμενων μητέρων στις φυλακές της Θήβας.

Καλές Γιορτές! Frohe Feiertage!

Δείτε τα πάντα για τη Βατραπουνζέλ και την Ομάδα Ρετρό εδώ!

Vatrapounzel_011

Leave a Reply