«ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΙΑ» στο ATHENS METRO MALL!

xaroumeni apokria ATHENS METRO MALL!«Χαρούμενη Αποκριά» στο ATHENS METRO MALL! Το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή γιορτάζει τις Απόκριες με ένα τρελό τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις για όλη την οικογένεια! Από το Σάββατο 25 έως και τη Δευτέρα  27 Φεβρουαρίου, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν με τις αποκριάτικες δραστηριότητες των Happy Family Weekends, στα επίπεδα 3 και 4.

«Χαρούμενη Αποκριά» στο ATHENS METRO MALL- Πρόγραμμα

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26, από τις 11.00 έως τις 16.00 – και με ελεύθερη είσοδο – το πρόγραμμα δράσεων της «Χαρούμενης Αποκριάς» προσφέρει αμέτρητη χαρά. Μικροί και μεγάλοι Ταξιδεύουμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μαθαίνουμε να χορεύουμε samba. Επισκεπτόμαστε τη μαγευτική Νίκαια της Γαλλίας όπου παίζουμε λουλουδοπόλεμο και στη Βενετία μαθαίνουμε το παραμύθι του Αρλεκίνου και της μπαλαρίνας, κάνουμε βόλτα με τη γόνδολα και κατασκευάζουμε βενετσιάνικες μάσκες. Γνωρίζουμε τα καρναβάλια της Ελλάδας, πολλά ήθη και έθιμα, κάνουμε την παρέλαση των καρναβαλιστών στο Πατρινό Καρναβάλι και τυλίγουμε το παραδοσιακό Γαϊτανάκι. Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 16.00, κατασκευάζουμε τον δικό μας χαρταετό με χρώματα και φαντασία, ταξιδεύουμε μαζί  του σε απίθανες περιπέτειες  παίζουμε παιχνίδια, διασκεδάζουμε και γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα!

Μην χάσετε το πιο διασκεδαστικό τριήμερο στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων το ATHENS METRO MALL!

ATHENS METRO MALL LOGO

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Leave a Reply