ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ

Η Οικογένεια Σοφιανού παρουσιάζει για 4 Κυριακές στον Πολυχώρο Mabrida την παράσταση κουκλοθεάτρου για παιδιά 3-8 ετών Το βιβλίο με τα ξόρκια, μια περιπέτεια με πολύ γέλιο και ξεκάθαρο μήνυμα: το πιο μαγικό εργαλείο είναι το μυαλό μας.

Ο Σκούφης κι ο Φάνης θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια στο παλάτι του βασιλιά Καλόκαρδου, όταν ο μάγος Φον Κατσούφιους εισβάλλει στο παλάτι και εκθρονίζει τον βασιλιά. Ο Σκούφης θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του, για να καταφέρει να διώξει τον μάγο και να επαναφέρει τον βασιλιά.  Και πράγματι η επικίνδυνη αποστολή θα μετατραπεί σε μια πολύ αστεία φάρσα. 

Πού: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ MABRIDA, Αγίου Γεωργίου και Ελαίας, Κορωπί, 210-6620805-6
Παραστάσεις:  Κυριακές 26/10, 9/11, 23/11, 7/12 στις 12:00 μ.μ.
Γενική είσοδος:  5 Ευρώ
Διάρκεια παράστασης:  45 λεπτά

Ένας μοναδικός -για τα ελληνικά δεδομένα- χώρος δημιουργήθηκε στο Κορωπί, ο Πολυχώρος MABRIDA, από την οικογένεια Σοφιανού, τους πρώτους διδάξαντες κουκλοπαίχτες στην Ελλάδα. Μέσα στον Πολυχώρο θα στεγαστεί το πρώτο μουσείο Κουκλοθέατρου, όπου θα εκτίθενται περισσότερες από 7.000 μοναδικές χειροποίητες φιγούρες, που έχουν κατασκευαστεί τα 60 τελευταία χρόνια για τις ανάγκες των παραστάσεων της οικογένειας Σοφιανού σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Παράλληλα, μέσα στον Πολυχώρο δημιουργήθηκε η πιο άρτια σκηνή Κουκλοθέατρου που υπάρχει στη Ελλάδα, για να φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα κουκλοπαραστάσεων για όλη την οικογένεια. Το κουκλοθέατρο είναι μια τέχνη «ταπεινή» αλλά ιδιαίτερα σύνθετη, καθώς επιτρέπει την ενασχόληση με κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης.

Για τη χειμερινή περίοδο 2014- 2015 στο Πολυχώρο MABRIDA θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων και εκδηλώσεων για την ενίσχυση και διάδοση του Κουκλοθέατρου από τη «Μικρή Σκηνή», την ομάδα Κουκλοθέατρου της Οικογένειας Σοφιανού. Οι παραστάσεις Κουκλοθέατρου από τη Μικρή Σκηνή απευθύνονται σε παιδιά κυρίως, αλλά παράλληλα θα παρουσιαστούν και κάποιες για ενήλικο κοινό.

POLYXWROS MABRIDA - PHOTO_2

Ο Πολυχώρος MABRIDA βρίσκεται στο Κορωπί, στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου κι Ελαίας, δίπλα στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού. Χάρτες πρόσβασης υπάρχουν στο http://mabrida.noon.gr/contact-us-el/Οι κάτοχοι GPS εισάγουν την λέξη “mabrida”. Όσοι  χρησιμοποιούν  Μετρό ή Προαστιακό [στάση Κορωπί] ή τα λεωφορεία προς Κορωπί [στάση Δημαρχείο] παραλαμβάνονται από το λεωφορείο του Πολυχώρου κατόπιν έγκαιρης προκράτησης και συνεννόησης στα τηλέφωνα 210-6620805 & 806. 

Για Παρακολούθηση παραστάσεων και Πληροφορίες γύρω από τις εκδηλώσεις:
–  E-mail: sofiana@otenet.gr ή στην ιστοσελίδα www.mabrida.com /
–  Τηλεφωνικά: 210-6620805 & 210-6620806 / 6944510042 

Leave a Reply