ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON

Μετά την πρώτη άκρως επιτυχημένη επική περιπέτεια «Εκδικητές» η Marvel παρουσιάζει τη συνέχεια της πιο ηρωικής μάζωξης σούπερ ηρώων που έγινε ποτέ: “Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron.

Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, η Marvel επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους IronMan (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), CaptainAmerica (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), BlackWidow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, να προστατεύουν τον πλανήτη μας. Απέναντί τους θα συναντήσουμε τους Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), αλλά και τους Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader και τον Vision, που ενσαρκώνει ο Paul Bettany. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο JossWhedon, ενώ στα ηνία της παραγωγής βρίσκεται -κλασικά για τις ταινίες της Marvel- ο Kevin Feige.

Σύνοψη: Όταν ο Tony Stark, μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D., προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης  που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Για την ακρίβεια, πάνε εντελώς στραβά, καθώς δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Οι πανίσχυροι υπερασπιστές του πλανήτη Γη πρέπει να συνασπιστούν κατ’ επειγόντως, για να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Καθώς ο μοχθηρός Ultron εγείρεται εναντίον της ανθρωπότητας, οι Εκδικητές είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποκρούσουν τα φρικτά σχέδιά του. Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα προκύψουν και θα προλειάνουν το έδαφος για μια μοναδική παγκοσμίου βεληνεκούς τιτανομαχία.    

AFTER_004D_G_GRE-GR_70x100.indd
                

30 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

Διάρκεια: 142΄

Visit:

http://feelgoodentertainment.gr/

https://www.facebook.com/AvengersAgeOfUltronMovie

https://www.facebook.com/Marvel

Leave a Reply