ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets’ Svit” από την Κυριακή 19 Απριλίου και κάθε Κυριακή έως και την Κυριακή 31 Μαΐου (εξαιρείται η Κυριακή 10 Μαΐου), στις 12 μ.μ., θα παρουσιάζει την παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια” στο Σύγχρονο Θέατρο, στο Γκάζι.

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να κτίσουν ένα καράβι και να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

IMG_8153

Πρόκειται για μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού, που μιλάει για τη φιλία και τα όνειρα, ένα μιούζικαλ με την υπέροχη μουσική του Πλάτωνα Ανδριτσάκη, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών, που παίζεται εδώ και πέντε χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και επιστρέφει στη σκηνή με ανανεωμένες κούκλες και σκηνικά αλλά με απαράλλαχτη χαρά και διάθεση.

Τα τρία γουρουνάκια απευθύνονται σε παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών. Μετά την παράσταση, μαζί με τους γονείς τους μπορούν να παίξουν στη σκηνή με τις κούκλες, αλλά και έχουν και την ευκαιρία να “ζωντανέψουν” τους αγαπημένους τους ήρωες με την τεχνική Sand Art (ζωγραφική με άμμο σε ένα γυάλινο, φωτισμένο τραπέζι).

IMG_8151

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ

Πού: Σύγχρονο Θέατρο, οδός Ευμολπιδών 45 στο Γκάζι,τηλ.697-3631659
Πότε: Κυριακή 19 Απριλίου και κάθε Κυριακή έως την Κυριακή 31 Μαΐου (εξαιρείται Κυριακή 10 Μαΐου), 12μμ.
Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο (βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι)
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης
Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Εύη Πατσάκη, Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο
“People & Puppets’ Svit”
www.irinaboikotheatre.blogspot.gr, 6973631659

Leave a Reply