ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΩ

Όταν το σχολείο τελειώσει…η καλοκαιρινή περιπέτεια αρχίζει!
Τα καλοκαιρινά camp της δρω συνδυάζουν γνώση, διασκέδαση, ανακάλυψη, δράση, παιχνίδι, δημιουργικότητα, εξερεύνηση, τέχνες, παράδοση, αθλητισμό, περιβάλλον, εκδρομές.

Αν ψάχνετε

  •  Καλοκαιρινό camp με ή χωρίς διανυκτέρευση
  •  Κατασκήνωση που θέλετε το παιδί σας να επιστρέφει στο σπίτι ενθουσιασμένο
  •  Camp που κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα γεμάτη ανακαλύψεις και περιπέτεια
  •  Διαδραστικό camp που το παιδί τα δίνει όλα, χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις
  •  Συναισθηματική ασφάλεια
  •  Σωματική ασφάλεια
  •  Εναλλακτική προσέγγιση και άριστο παιδαγωγικό σύστημα προσέγγισης

nature 2

Η δρω προσφέρει

1.  Art camp Καλλιτεχνικό camp χωρίς διανυκτέρευση στη Ν. Κηφισιά.

2.  Nature camp δρω στη Ν. Κηφισιά. Περιβαλλοντικό camp χωρίς διανυκτέρευση.

3.  Adventure camp δρω στη Ναύπακτο. Κατασκήνωση περιπέτειας με διανυκτέρευση

Nature και Art camp δρω στη Νέα Κηφισιά

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Ξεκινούν αμέσως μετά τη λήξη του σχολικού έτους.

Το παιδί σας έρχεται το πρωί και επιστρέφει στο σπίτι το απόγευμα. Κάθε ημέρα στο camp είναι μια ξεχωριστή ημέρα περιπέτειας γεμάτη δράση, καινούρια πράγματα, μοναδικές εμπειρίες δημιουργίας, ανακαλύψεων και γνώσης. Οι εκδρομές εκτός camp γίνονται στη θάλασσα, σε επιλεγμένα και δροσερά σημεία στο δάσος και σε άλλα ενδιαφέροντα μέρη. Οι εκπαιδευτές της δρω, βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους και να τις αξιοποιούν, τα παροτρύνουν να δουλεύουν ως ομάδα με πνεύμα συνεργασίας, να κοινωνικοποιούνται μέσα από τις πρωτοβουλίες τους σε ένα περιβάλλον με ελευθερία στην έκφραση και παράλληλα, με κατάλληλη δομή και πρόγραμμα.

αφισα ΕΝΤΟΣ

Μετά τη λήξη των σχολείων στο χώρο της δρω στην Νέα Κηφισιά, οδό Χελιδονούς 55, λειτουργούν οι ημερήσιες κατασκηνώσεις Nature camp” και “Artcamp.

Κάθε μέρα στο Artcamp δρω, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, ανακάλυψης και δημιουργίας! Υλικά γνωστά αλλά και πρωτόγνωρα για τα παιδιά αποκτούν νέες χρησιμότητες. Οι έννοιες “δοκιμάζω”, “τολμώ”, “προσπαθώ”, εντάσσονται με φυσική ροή στη συμμετοχή των παιδιών, με αποτέλεσμα τη χαρά και την ικανοποίηση! Αρχαιολόγοι, μάσκες, δημιουργίες με τον πηλό, συνθέσεις & τραγούδι, συνταγές & μαγειρική, εκδρομές και εξορμήσεις είναι μια μικρή μόνο γεύση της ξεχωριστής εμπειρίας και των αναμνήσεων που θα αποκτήσουμε.

nature 1

Ανακάλυψη, εξερεύνηση, γνώση, δράση, παιχνίδι και διασκέδαση είναι η συνταγή των 10ήμερων Nature camp δρω κοντά στη φύση, στον ειδικά διαμορφωμένο καταυλισμό “δρω” αλλά και με εκδρομές στο βουνό και στη θάλασσα. Μικροί εξερευνητές μέσα από άλλη διάσταση: Πρωτόγονος άνθρωπος, ινδιάνοι, τόξα, κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια δράσης, ίχνη του δάσους, πυξίδες – προσανατολισμός, ο κόσμος των φυτών, ντετέκτιβ, παιχνίδια ανίχνευσης, οικολογικές δράσεις, φεστιβάλ νερού… Ευκαιρία για δημιουργία, περιπέτεια, εξοικείωση με τη φύση.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ Nature/ Art camp δρω

Καλοκαίρι:

1η περίοδος: 20/06/2016 – 01/07/2016

2η περίοδος: 04/07/2016 – 15/07/2016

3η περίοδος: 18/07/2016 – 29/07/2016 

Σεπτέμβριος:

Pre school summer camp: 05/09/2016 – 09/09/2016

Οικονομική συμμετοχή

1 παιδί για συμμετοχή σε μία περίοδο: 220 € (10 ημέρες), πλέον ΦΠΑ.

Περιλαμβάνει: Εκδρομές που εμπλουτίζουν τις περιόδους, πρωινό, φρούτα, υλικά δραστηριοτήτων

adventure 1

Adventure Camp- Μη συμβατική κατασκήνωση με διανυκτέρευση 

Εναλλακτικός χώρος Προγραμματισμένης περιπέτειας για παιδιά ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ δρω ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον στην περιοχή της Ναυπάκτου, κοντά στον ποταμό Εύηνο και σε ιδιόκτητο χώρο, με φιλικές προς το περιβάλλον σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάθε καλοκαίρι και για δύο περιόδους, το Adventure camp  προσφέρει την ευκαιρία αξέχαστων διακοπών σε παιδιά από 7 έως 12 ετών.

Με δυναμικότητα 40 παιδιών μόνο (μικρή αναλογία παιδιών ανά εκπαιδευτή), το camp λειτουργεί με επιτυχία προσφέροντας άριστη παιδαγωγική προσέγγιση και ένα πλούσιο κατάλληλα σχεδιασμένο πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα που υλοποιείται από έμπειρους ανθρώπους, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν 15 ημέρες και νύχτες ανάμνησης και γνώσης.

Με πίστη στις αρχές της ομαδικής λειτουργίας, του «εσύ αποφασίζεις», της σωματικής και συναισθηματικής ασφάλειας, της προσωπικής επαφής με κάθε παιδί ξεχωριστά κάθε στιγμή της ημέρας, της κάλυψης της ανάγκης των κατασκηνωτών για ανακάλυψη, εξερεύνηση, παρατήρηση, ποιοτικό παιχνίδι, το Adventure camp είναι σήμερα η μοναδική μη συμβατική εναλλακτική κατασκηνωτική πρόταση.

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ adventure camp δρω- ΜΕ διανυκτέρευση (3)

Περίοδοι υλοποίησης:

1η περίοδος: 26/06/16 – 10/07/16

2η περίοδος: 10/07/16 – 24/07/16

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Σπιτική κουζίνα με αγνά υλικά.

Οικονομική συμμετοχή: 1 παιδί για συμμετοχή σε μία περίοδο 650€ πλέον Φ.Π.Α. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 

210 3232518- 9:  Υπεύθυνη Οργάνωσης & Επικοινωνίας: Κλαίρη Βενετσανάκου 

26340 27987, 6978 896060: Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Νίκος Φερεκίδης

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πολιτιστικού, περιβαλλοντικού, ιστορικού ενδιαφέροντος σε παιδιά 5-15 ετών και την επισκέπτονται πάνω από 100.000 μαθητές από δημόσια & ιδιωτικά σχολεία της Αττικής, ανά σχολική χρονιά.

Διαθέτει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό βιωματικών εκπαιδευτών (παιδοψυχολόγο, παιδαγωγούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, λοιπές ειδικότητες εξειδικευμένων θεμάτων), ενώ το πιο ουσιαστικό χαρακτηριστικό της είναι η παιδαγωγική μέθοδος προσέγγισης: η κατάλληλη στρατηγική σχέση μεταξύ ενημέρωσης – καθοδήγησης – παιδαγωγικών ερεθισμάτων, με δραστηριότητες ενεργού συμμετοχής των παιδιών που στόχο έχουν τη χρήση των αισθήσεων και της φαντασίας τους στην ανακάλυψη και τη δημιουργία. Τα τελευταία 10 χρόνια, η δρω υλοποιεί κατασκηνωτικά προγράμματα με επιτυχία και ασφάλεια!

photo-logo camps

δρω – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αφροδίτης 9, Πλάκα 105 58

Τηλέφωνα: 210 3232518-9, 210 3253711-2

Φαξ: 2103316755

Email: child@dro.gr,

Web: www.dro.gr 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ “δρω” στη Ναύπακτο

Τηλέφωνο & Fax: 26340 27 987  

Leave a Reply