ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΦΗΓΗΣΗ;

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει το «Παίζουμε αφήγηση;», ένα εργαστήριο αφήγησης για γονείς και παιδιά 5-8 ετών με την παραμυθού και συγγραφέα Εύη Γεροκώστα
Πώς γίνεται να γνωρίσουμε κάποιον φανερώνοντάς του το όνειρό μας; Τι μπορεί να μας πει μια πέτρα που θα βρεθεί στα χέρια μας; Μπορούμε να πούμε ένα παραμύθι με το σώμα, χωρίς ούτε μια λέξη; Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το τέλος της δικής μου ιστορίας  από αυτό της δικής σου; Γίνεται να φτιάξουμε μια ιστορία με ένα φύλλο, ένα κουμπί, ένα σπίρτο, ένα ρεβίθι, ένα μικρό χαρτί…;
Παίζοντας με τις ιστορίες, παίζουμε με τις λέξεις, παίζουμε και με τη φαντασία. Και οι ιστορίες υπάρχουν για να τις αφηγούμαστε, αρκεί να υπάρχει κοντά κάποιος με μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα. Στη διάρκεια του εργαστηρίου, μικροί και μεγάλοι θα ακούσουν ιστορίες και, μέσα από απλές δραστηριότητες, θα φτιάξουν μια δική τους… με το στόμα και την καρδιά. 

Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά παιδικού/ών βιβλίου/ων από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 8 ευρώ. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν.

Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, 18:00-19:30

Πού: Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 παιδιά μαζί με τους γονείς τους)

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων
• στο τηλ.: 211 3003580  
• στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου το οποίο επιθυμεί να παρακολουθήσει. 

Leave a Reply