Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΧΕΙ… ΠΛΑΚΑ!

Αστείος αλλά ποτέ γελοίος, λαϊκός αλλά όχι λαϊκίστικος, χιουμορίστας, σχολιαστής της καθημερινότητας, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, μοιράζει γέλιο αλλά όχι χάχανο, απευθύνεται στον κάθε θεατή ανάλογα με την ηλικία του, είναι ένας λαϊκός θυμόσοφος  όπως οι προγονοί του, είναι ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, σήμερα!

MPERNTES FLISVOS

Οι παραστάσεις του χάρτινου θιάσου του Τάσου Κώνστα αποτελούν, χρόνια τώρα, μια ξεχωριστή εμπειρία οικογενειακής διασκέδασης. Οι περίτεχνες σκαλιστές φιγούρες «ζωντανεύουν» μοναδικά στο πανί και «αυτοσχεδιάζουν», ψυχαγωγώντας τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές τους ισάξια. Ένα πλούσιο ρεπερτόριο παραδοσιακών, διασκευασμένων αλλά και νέων έργων εγγυάται στους φίλους του θεάτρου σκιών αξέχαστα ταξίδια αναψυχής στο μαγικό κόσμο του αληθινού Καραγκιόζη.

Καρα05

Μπορεί να «έχετε δει Καραγκιόζη», έχετε παρακολουθήσει όμως παράσταση;

Και επειδή μια φορά δεν θα σας είναι αρκετή, το έργο κάθε Κυριακή αλλάζει! Θα γελάσετε οικογενειακώς με τον Καραγκιόζη στους «πλανήτες», «πολυτεχνίτη», στο «ζωολογικό κήπο» και  σε «Χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν», σε «τρελά καρναβάλια» και σε άλλες κωμωδίες . Θα τον απολαύσετε ακόμα στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, αλλά και στα ανταμώματα του με τον Μ.Αλέξανδρο, με ήρωες του 1821, στη «δράση» του στο έπος του 40  κ.ά. Αναλυτικά το ρεπερτόριο στην ιστοσελίδα του θιάσου www.fkt.gr

Οι παραστάσεις του Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα στο χειμερινό του στέκι, τις «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ», στο φιλόξενο σπίτι του στην Οδό Τριπόδων, στην Πλάκα, ξεκινούν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και… ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!

ktirio

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα-Για παιδιά άνω των 3,5 ετών 

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ»

Τριπόδων 30 Πλάκα  (metro Ακρόπολη)  Τηλ.  210 3227507

Παραστάσεις: Κυριακή 11.30 π.μ.  11,18,25/10 8,22/11 6,20/12 10,24/1 7,21,28/2 6,13,27/3 10,24/4

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 50΄

Leave a Reply