Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ- ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Μύλος ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών είναι σχεδόν έτοιμος και σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα, θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα που έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους στα Τρίκαλα. Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:30. Μια φαντασμαγορική τελετή που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Προσοχή Προσοχή! Επόμενη στάση η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Τι λέτε. Επιβιβαζόμαστε;

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 το πρωί – 10:00 το βράδυ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018. Ο Αϊ-Βασίλης, τα ξωτικά, η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού, η κυρά Βασίλαινα και άλλοι παραμυθένιοι ήρωες θα βρίσκονται εδώ για να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό. Ελάτε να ζήσετε και φέτος μοναδικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.

Μύλος των Ξωτικών