«ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ» ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου ΤριβιζάΜετά την πρωτοφανή του επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες και διθυραμβικά σχόλια, το κορυφαίο διεθνών προδιαγραφών Θεματικό Πάρκο της χώρας Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά μεταφέρεται τώρα εμπλουτισμένο με νέες ενότητες, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi, ευελπιστώντας να προσφέρει σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, μαθητές, εκπαιδευτικούς και οικογένειες από την Αθηνά και τη Νότια Ελλάδα μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες.

Στο Θεματικό Πάρκο έκτασης 3.000 τ.μ., το οποίο δημιούργησε η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα DreamWorkers και την έκτακτη συμμετοχή της ΑΣΚΤ (ΑΣΚΤ), τα μυστικά της αστείρευτης φαντασίας του Ευγένιου Τριβιζά αποκαλύπτονται με εκρηκτική πρωτοτυπία, φαντασμαγορικές κατασκευές και πρωτοποριακές «interactive mapping» και «escape room» τεχνικές, συνδυάζοντας με απαράμιλλο τρόπο τη συγκίνηση με το γέλιο, την ξενοιασιά με τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση σε καίρια κοινωνικά θέματα με την απολαυστική διασκέδαση, καλλιεργώντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη φιλαναγνωσία.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

To νέο, συναρπαστικό θεματικό πάρκο Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά περιμένει τους επισκέπτες για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες «επιβιβάζονται» στο «Τρένο που πάει παντού», ανακαλύπτουν τους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά και παίρνουν μέρος στις πιο φανταστικές ιστορίες καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντανεύουν σε μια μαγική διαδρομή.

Το συναρπαστικό αυτό ταξίδι στους Μυστικούς Κόσμους του μεγάλου δημιουργού ξεκινάει στις 3 Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 3 Φεβρουάριου 2018.

Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα – Πέμπτη: 09.00 – 14.00

Παρασκευή: 09.00 – 14.00 & 17.00 – 20.00

Σάββατο: 11.00 – 20.00

Κυριακή: 11.00 – 19.00

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 6168456 – 457

Ιστοσελίδα: mystikoikosmoitriviza.gr

Email για κρατήσεις σχολείων: sch@mystikoikosmoitriviza.gr

Email: info@mystikoikosmoitriviza.gr 

Fb: @mystikoikosmoitriviza

Θεματικό Πάρκο & Μουσείο Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά

Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Maroussi

Τ.Κ.: 151 23, Λεωφόρος Κηφισίας 39, Μαρούσι

Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά

Λίγα λόγια για Εκθεσιακό Kέντρο Helexpo-Maroussi:  To Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo-Maroussi , ο πιο συναρπαστικός, καθηλωτικός, μυστηριώδης, παραμυθένιος και εκπαιδευτικός χώρος της Αθήνας, παρέχει:

  • Ασφάλεια
  • Μεγάλο, στεγασμένο χώρο για αναμονή και ξεκούραση
  • Συνεχή παρουσία προσωπικού υγείας
  • Δωρεάν χώρο στάθμευσης για τα λεωφορεία και ΙΧ
  • Ερμάρια αποθήκευσης αντικειμένων (για τους μαθητές)
  • Εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ

Leave a Reply