ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο μουσικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα: 

Συναυλία «Τσέπης» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής –25.10.2014  Ώρα: 12:00  

Η Γεωργία Ηλιοπούλου (υψίφωνος) και ο Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος) ερμηνεύουν αποσπάσματα από δημοφιλείς όπερες, τους Γάμους του Φίγκαρο του Μότσαρτ, την Τόσκα του Πουτσίνι, τη Φεντόρα του Τζορντάνο και από τις οπερέτες Η Δαιμονισμένη του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και Η εύθυμη χήρα του Φραντς Λέχαρ. Στο πιάνο η Δόμνα Χάλαρη.

Μουσική με καθημερινά υλικά –26.10.2014  Ώρα: 11:30

Οι πιο γνωστοί ρυθμοί του 20ού αιώνα πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το μουσικό-εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα, όπου μικροί και μεγάλοι παίζουν μουσική χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα, αλλά και το ίδιο τους το σώμα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα καθημερινό αντικείμενο, όπως συσκευασίες από αλουμίνιο ή πλαστικό, χαρτόκουτα μικρά και μεγάλα, κ.ά.

Σχεδιασμός: Αλέκος Χρηστίδης, μουσικός

Παρουσίαση: Αλέκος Χρηστίδης, Κρουστά, Αντώνης Λαδόπουλος, Σαξόφωνο, Αλέξανδρος Ορφανός, Πιάνο, Μάνος Λούτας, Μπάσο      

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el

Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus: Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.  

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών για τις προεγγραφές και τυχόν άλλες διευκρινίσεις:

Τηλ: 210 8778396/8

Email: [email protected].

Κέντρο Επισκεπτών – Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα

Leave a Reply