Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος Κιχ αποφασίσει να εγκαταλείψει την γκρίζα πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός Μουσικόδοντας και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!

H εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» από την εξαιρετική Καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος παρουσιάστηκε φέτος για δεύτερη χρονιά στον “Ελληνικό Κόσμο”. Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων μας περιμένει και τις Κυριακές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, στις 11.00 το πρωί, στο όμορφο θεατράκι του Ελληνικού Κόσμου για να αφήσουμε τους μαγικούς ήχους να μας ταξιδέψουν στα ανεξερεύνητα μέρη του Ανάποδου Κόσμου. Πρώτη στάση η πόλη της Φασαρίας, δεύτερη η απέραντη κοιλάδα των αέρηδων και μετά ο τρομερός Πύργος της Σιωπής και το πυκνό Δάσος των Ήχων.

“Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων” είναι μια ευρηματική παράσταση που μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μουσικά ηχοχρώματα και τα ωθεί να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά συμμετέχουν σε όλη την παράσταση ενεργά, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο Κιχ και βοηθώντας τον να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα. Οι βραβευμένοι με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, μετά την μουσικοθεατρική παράσταση «Ο κόσμος ανάποδα» και χρησιμοποιώντας πάντα ως βασικά «υλικά» το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, δημιουργούν μια ολοκαίνουργια παράσταση που θα εντυπωσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

kix2

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος
Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Επιμέλεια φωτισμού: Ελισσαίος Βλάχος
Ηθοποιοί: Άγγελος Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου

Πού: Στον Ελληνικό Κόσμο, Πειραιώς 254, Ταύρος
Πότε: Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου 2014
Ώρα έναρξης: 11:00
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικία: 2,5 -7 (Προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία)
Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ σχολικό/10 ευρώ παιδικό/7 ευρώ ενήλικες/28 ευρώ οικογενειακό

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 212 254 0000. 

One Response

  1. ελπίδα 18 Οκτωβρίου, 2013

Leave a Reply