ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ: ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΤΟΝ Π100

ΚοσμοναύτεςΟ Π100-Πλανήτης Τεχνόπολη παρουσιάζει τη συμμετοχική performance με σαπουνόφουσκες “Κοσμοναύτες. Ο πλανήτης που φτιάχτηκε από φούσκες” από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite Bubble Performing & Play.

Ένα σύμπαν από σαπουνόφουσκες εμφανίζεται επί σκηνής: νέφη που σχηματίζουν γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες. Μια αναπαράσταση της γέννησης του μακρόκοσμου και του μικρόκοσμου μέσα από την κοσμογραφία της σαπουνόφουσκας ή διαφορετικά ένα ταξίδι στον γαλαξία της σαπουνόφουσκας.

Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό, την τέχνη της ακροβατικής και του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite δημιουργεί μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας, ένα θεαματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκορπά άπειρη μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.

Κοσμοναύτες. Ο πλανήτης που φτιάχτηκε από φούσκες

Είδος παράστασης: συμμετοχική performance
Διάρκεια: 45-60 λεπτά
Ηλικίες: 0-120 χρονών
Αριθμός συμμετεχόντων: 2 ++
Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)
FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show
site: https://bubbleperforming.com/

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ: Η «La Petite Marguerite» είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ασχολείται με το Επιστημονικό Θέατρο και πιο συγκεκριμένα με την Επιστήμη της Σαπουνόφουσκας. Ξεκίνησε την πορεία της το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει περιοδεύσει σε πάαααααρα πολλές πόλεις, χωριά και μακρινά νησάκια της χώρας μας διοργανώνοντας εργαστήρια και παραστάσεις και χαρίζοντας απλόχερα εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και αμέτρητα χαμόγελα. Οι επισκέψεις της στα σχολεία, μουσεία, πλατείες, δρόμους, ταράτσες, καφενεία, παντοπωλεία, γλυκοπωλεία ολοκληρώνονται πάντοτε με την ίδια υπόσχεση: ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ που βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ! Η «La Petite Marguerite» ανήκει σε ένα παγκόσμιο κίνημα σαπουνο |φουσκο – ποιητών ενώ μέσα από τα ταξίδια της αναζητά υποψήφιους που θα τους εκπαιδεύσει σε ένα κόσμο πειραμάτων που δεν τελειώνει ποτέ.. για να ακαλύψουνε παρέα…τη χώρα που το χαμόγελο δεν τελειώνει ποτέ..!

Leave a Reply