Έλα να διαβάσουμε, να ακούσουμε, να σου χαρίσω, να μου χαρίσεις βιβλία!

Έλα να διαβάσουμε, να ακούσουμε, να σου χαρίσω, να μου χαρίσεις βιβλία!
Μία γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Το Τaλκ, το πρώτο δωρεάν μηνιαίο έντυπο για γονείς που τα βλέπουν όλα, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια γιορτή αφιερωμένη στο παιδί και στο βιβλίο. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, η αίθουσα «Άγγελος Σικιελιανός», (Κτίριο «Δ4»), της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, θα γεμίσει βιβλία, μουσική και χριστουγεννιάτικες μυρωδιές!
Τα παιδιά θα φέρουν μαζί τους βιβλία που δεν διαβάζουν πια, έτσι ώστε να τα ανταλλάξουν. Θα ακούσουν την ιστορία ενός δέντρου που είχε φτερά, θα ταξιδέψουν σε μια χώρα μουσική,  θα φτιάξουν το δικό τους παραμύθι, θα φτιάξουν βιβλία χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά που θα φέρουν από το σπίτι τους. Θα ζωγραφίσουν ευχές για τα Χριστούγεννα που θα τις ανταλλάξουν μαζί με τα βιβλία τους! Θα συμμετέχουν σε διαδραστικά θεατρικά παιχνίδια, θα ακούσουν όμορφες μελωδίες από μικρούς μουσικούς, θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους και θα διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία σε μια γιορτή γεμάτη…Τaλκ!

Ο Δρόμος του Τσαγιού θα μας κεράσει τσάι και το Max Perry Γλυφάδας κουραμπιέδες και μελομακάρονα!
Οι Εκδόσεις Κόκκινο, οι Εκδόσεις Susaeta και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα είναι κοντά μας με τα υπέροχα βιβλία τους, τα οποία θα μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να αγοράσετε!
Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ράνια Μπουμπουρή θα βρεθεί κοντά στα παιδιά και θα τα βοηθήσει να φτιάξουν όλα μαζί ένα δικό μας χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Στη γιορτή θα συμμετέχουν: O Κινητήρας Studio, η Ομάδα Playroom, Το Μουσικό Κουτί, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, τα Μουσικά Έπιπλα Baff, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία Φρέον και η Ομάδα του Θεάτρου Ρετρό

Κάντε Join στο event μας στο facebook εδώ.

Πρόγραμμα

11:00 ΕΝΑΡΞΗ
11:30-12:00 TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ-Μουσική παράσταση από παιδιά
12:30-13:15

Leave a Reply