ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΩΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ

Φωλιές: Περισσότερο ή λιγότερο περίτεχνες, σε περίοπτα ή κρυφά σηµεία, άλλοτε ελάχιστες και άλλοτε στο µέγεθος µιας πολιτείας, οι φωλιές υποδέχονται, προστατεύουν και επιτρέπουν στη ζωή να αναπτυχθεί.

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προσκαλεί παιδιά 6-12 ετών στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να φτιάξουν φωλιές για τα πουλιά και να υποδεχτούν την άνοιξη, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, στις 11:30. 

xel_nests6M

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, την Άνοιξη φτιάχνοντας φωλιές για τα χελιδόνια. Τα υλικά απλά, αλλά δυσεύρετα για τα χελιδόνια: πηλός, για να αντικαταστήσει το χώμα που τα χελιδόνια δυσκολεύονται πλέον να βρουν μέσα στις πόλεις και πολύς ενθουσιασμός! Τα παιδιά με τη βοήθεια της Ορνιθολογικής Εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν φωλιές, ώστε να τις τοποθετήσουν στη συνέχεια στο σπίτι τους, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία  

Ελεύθερη είσοδος. Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

αρχείο-ελληνικής-ορνιθολογικής-εταιρίας.-hellenic-ornithological-society-archive-2

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού-Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση. 

No Responses

Leave a Reply