ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ”

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας στη Μουσική Παιδεία και τον Πολιτισμό, διοργανώνει λαμπρή εορταστική εκδήλωση, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, η οποία θα ξεκινήσει με προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Πάνου Δημαρά και με χαιρετισμό του Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, περιλαμβάνει:

Άριες G. DONIZETTI, U. GIORDANO, G. VERDI από την υψίφωνο Χριστίνα Πουλίτση και τον βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά, με τη συνοδεία του Δημήτρη Γιάκα στο πιάνο.

ΗΕΙΝRICH IGNAZ FRANZ BIBER: Battalia για έγχορδα και μπάσο κοντίνουο με την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε όργανα εποχής. Μάρκελλος Χρυσικόπουλος: μουσική διεύθυνση & τσέμπαλο.

J. BRAHMS: Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε ρε μείζονα, έργο 77 με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο, σε σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε μουσική διεύθυνση Βασίλη Χριστόπουλου.

Το κοινό θα υποδέχεται κατά την είσοδό του, η Camerata Junior-Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Δ. Σέμση.

Οι διεθνούς φήμης Έλληνες καλλιτέχνες και Ορχήστρες προσφέρουν αφιλοκερδώς τη συμμετοχή τους στην εορταστική αυτή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το εκπαιδευτικό έργο του Συλλόγου.

Τιμές Εισιτηρίων 10 € φοιτητικά, 15 € Γ’ Ζώνη, 25 € Β΄ Ζώνη,  35 € Α΄ Ζώνη,  45 € Διακεκριμένη Ζώνη – στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και ηλεκτρονικά στο www.megaron.gr

Clipboard01

Leave a Reply