ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά με εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!

Από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 εσείς θα κάνετε τις αγορές σας με απίθανες χειμερινές εκπτώσεις έως και  -70%, ενώ οι μικροί φίλοι του Athens Metro Mall θα διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends, κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκπτώσεις να τις ερωτευτείς…

Aπό τις 11 Ιανουαρίου ψωνίστε με έκπτωση έως και -70% από τα 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού που σας περιμένουν στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων. Μην ξεχάσετε πως την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, τα καταστήματα του Athens Metro Mall θα είναι ανοιχτά προσφέροντας  τις χαμηλότερες τιμές, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

HAPPY FAMILY WEEKENDS_ATHENS METRO MALL (1)

Ατελείωτο Παιχνίδι για κάθε στιγμή και τη νέα χρονιά…

Aφού από τις 09 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν στα Happy Family Weekends, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall! Από τις 11.00 έως τις 16.00 -και με ελεύθερη είσοδο- οι δραστηριότητες του Ιανουαρίου προσφέρουν αμέτρητη χαρά μέσα από ζωγραφική, face painting, fashion κολάζ, παιχνίδια εκμάθησης, μουσικο-κινητικά δρώμενα, θεατρικά παιχνίδια και πολλές ακόμη εκπλήξεις που μέσα από τη δημιουργική απασχόληση και το παιχνίδι θα τους βοηθήσουν να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την τέχνη της μόδας, το πρόσωπο και το σώμα τους! Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του Athens Metro Mall.

ATHENS METRO MALL LOGO

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Leave a Reply