ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park Τα Αηδονάκια, προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς. Αυτές τις αγχογόνες και πιεστικές ημέρες η μόνη μας διέξοδος είναι το παιδικό χαμόγελο και η οικογενειακή αγκαλιά.

Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουν να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν, αυτό το Σαββατοκύριακο, να προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων. Τους προσκαλούν, λοιπόν, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου να έρθουν μαζί με τις οικογένειες τους και να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Luna Park τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, εντελώς δωρεάν.

Όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο. Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη … η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Το δώρο είναι αξίας 15 ευρώ ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου “βραχιολιού”.

Η προσφορά θα ισχύει το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουλίου με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της κάρτας πολυτέκνων

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Athens Holiday Park στo Λούνα Παρκ Τα Aηδονάκια!
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 23:00
Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 23:00
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο
Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ
Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Leave a Reply