ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ο ΑΥΓΟΚΥΝΗΓΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

29064585_1912689798743483_142215615123656420_oΑυτό το Πάσχα, όλη η οικογένεια ζει την πιο φαντασμαγορική περιπέτεια στο ATHENS METRO MALL! Από τις 30 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, ο ΑΥΓΟΚΥΝΗΓΟΣ περιμένει μικρούς και μεγάλους για μοναδικές εκπλήξεις και ξεκαρδιστικές δραστηριότητες… για κάθε στιγμή, ενώ απολαμβάνετε τα εορταστικά σας ψώνια, φαγητό και διασκέδαση!

Ποιος είδε τον ΑΥΓΟΚΥΝΗΓΟ…και δεν τον αγάπησε! Επισκεφθείτε το 3º και 4º επίπεδο του ATHENS METRO MALL και συναντήστε τον σε έναν κόσμο γεμάτο αυγό-παιχνίδια, Face Painting, πασχαλινά εργαστήρια κατασκευών και αμέτρητες εκπλήξεις!

Και για όλα τα υπόλοιπα; Τα δώρα, οι λαμπάδες, η διακόσμηση, τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι… Όλα έχουν αφετηρία το ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων! Επισκεφθείτε μας καθημερινά και απολαύστε άφθονο πασχαλινό shopping μέσα από 95 καταστήματα επώνυμων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού!

*Οι παιδικές δραστηριότητες του ΑΥΓΟΚΥΝΗΓΟΥ του ATHENS METRO MALL θα λειτουργούν καθημερινά από τις 30 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή στο 3º και 4º επίπεδο του ATHENS METRO MALL! 

ATHENS METRO MALL

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Leave a Reply