ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

ΠλανητάριοTo εικονικό σας ταξίδι ξεκινά στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, ένα από το μεγαλύτερα και καλύτερα πλανητάρια στον κόσμο. Επιλέξτε έναν ή περισσότερους «προορισμούς», αφεθείτε στην μοναδικότητα του τεράστιου θόλου και νιώστε σαν να βρίσκεστε μέσα στο προβαλλόμενο περιβάλλον!

Το Μέλλον στο Διάστημα
Η ψηφιακή παράσταση «Το Μέλλον στο Διάστημα», μετά από μία ιστορική αναδρομή της προσπάθειας για την «κατάκτηση» της Σελήνης, επιχειρεί να απαντήσει σε ορισμένα συναρπαστικά ερωτήματα που σχετίζονται με το μέλλον της διαστημικής εξερεύνησης.
Ηλικίες: 10+
Ώρα προβολής: 16:30 
Αγοράστε τα εισιτήριά σας!
Κρούμκα
Σε ένα φανταστικό ταξίδι μέσα στο χιονισμένο δάσος, ο μικρός Κρούμκα και οι φίλοι του εντυπωσιάζονται από το Βόρειο Σέλας, παρατηρούν την διαδρομή ενός αστεροειδούς και θαυμάζουν τους αστερισμούς του χειμωνιάτικου ουρανού.
Ηλικίες: 5+
Ώρα προβολής: 17:30
Αγοράστε τα εισιτήριά σας!
Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σελας
Η ψηφιακή παράσταση «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας» σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με τα πιο εντυπωσιακά και βίαια καιρικά φαινόμενα του Ηλιακού μας συστήματος.
Ηλικίες: 10+
Ώρα προβολής: 18:30
Αγοράστε τα εισιτήριά σας!
Κόκκινος Πλανήτης
Σειρά έχει η εξερεύνηση του «Κόκκινου Πλανήτη», του πιο ψυχρού και άνυδρου πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος. Η εξερεύνηση του Άρη συνεχίζεται και κάποια στιγμή οι πρώτοι αστροναύτες θα περπατήσουν στην επιφάνειά του.
Ηλικίες: 10+
Ώρα προβολής: 19:30
Αγοράστε τα εισιτήριά σας!
Ωκεανοί
Για κλείσιμο, θα παρακολουθήσετε την ταινία θόλου «Ωκεανοί: Ο Γαλάζιος Πλανήτης μας», μία παραγωγή του BBC Earth, που αποτελεί ένα ταξίδι εξερεύνησης του μεγαλύτερου και λιγότερο γνωστού βιότοπου στην Γη!
Ηλικίες: 8+
Ώρα προβολής: 20:30
Αγοράστε τα εισιτήριά σας!
Επιλέξτε ένα μοναδικό ταξίδι στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου!

Leave a Reply