10+2 TIPS ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗ GR80S ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

GR80's Technopolis

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ήδη έχετε επισκεφτεί την έκθεση GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη και ότι έχετε περάσει σούπερ! Κι όμως, σας εγγυόμαστε ότι η βόλτα στην Τεχνόπολη μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστική. Ιδού μια σειρά από tips για να απογειώσετε τη GR80s εμπειρία σας.

GR80s_2

 1. Ανεβείτε στο πατάρι των Παλαιών Φούρνων και γίνετε θεατές GR80s σειρών και ταινιών, αφού πρώτα καθίσετε αναπαυτικά στα κόκκινα poof… που θα σας περιμένουν.
 2. Get that beat… κλείνοντας μία ομαδική ξενάγηση με τους έμπειρους GR80s ξεναγούς. Συμφοιτητές, συνεργάτες και μέλη ίδιων συλλόγων… οργανωθείτε και γνωρίστε την αληθινή πλευρά των GR80s. (τηλ. επικοινωνίας: 213 0109325)
 3. Αν θέλετε να ζήσετε ακόμα πιο έντονα αυτό το μοναδικό ταξίδι στο χρόνο, επιλέξτε τη θεατρική ξενάγηση και μην ανησυχείτε για τίποτα. Ο Τάκης και η Μαρία θα αναλάβουν να σας «συμβούν» τα καλύτερα!
 4. Αναζητήστε το ψηλότερο σημείο της Τεχνόπολης και κάντε δώρο στον εαυτό σας λίγα λεπτά μαγείας. Θέα 360 μοιρών (από 30 μέτρα ύψος) και GR80s σε ένα.
 5. Κάπου ανάμεσα στα 2.000 βιβλία που εκδόθηκαν τη δεκαετία του ’80, στη Βιβλιοθήκη-Αναγνωστήριο, σας περιμένουν μερικά ζευγάρια ακουστικά και η φωνή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Απολαύστε ελεύθερα!
 6. Βρείτε το θρανίο και τη μπλε σχολική ποδιά και βγάλτε μία αναμνηστική φωτογραφία που θα σας κρατήσει για πάντα παιδιά. Βάλτε το πρόσωπό σας και βγάλτε τον πιο γλυκό GR80s εαυτό σας.
 7. Αν είστε από τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου, μην παραλείψετε να μπείτε στο πράσινο 040 της γραμμής, για Σύνταγμα ή Πειραιά, και βγάλτε την πιο… αλλοτινή φωτογραφία.
 8. Πείτε «ναι» σε μία επίσκεψη στο «γκαζαλό» και γευτείτε τις πιο eighties γεύσεις. Το μενού είναι πλούσιο σε GR80s υλικά –αλμυρά και γλυκά! *Extra tip για αρχάριους: Ανακαλύψτε τους προγόνους των σημερινών burgers και βρείτε τις διαφορές. Να είναι άραγε πολλές;
 9. Ρίξτε μία προσεκτική ματιά στον τοίχο που θα αντικρίσετε στο περίπτερο διαμέρισμα και απαντήστε στην ερώτηση: Τι ήταν το διαμέρισμα του ’80 για εσάς; Μήπως οι απαντήσεις σας θα αφήσουν έκπληκτους κι εσάς τους ίδιους;
 10. Ο τελευταίος σας σταθμός δεν μπορεί να είναι άλλος από το GR80shop, απ’ όπου θα φύγετε γεμάτοι αναμνήσεις για φορέβερ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποια θα γίνει η αγαπημένη σας κούπα, δεν είναι πλέον μυστικό!

GR80's Technopolis

Τα 2 τελευταία tips είναι μικρά δωράκια, το ένα για τους μικρούς μας φίλους και το άλλο για τους πιο δραστήριους, παιχνιδιάρηδες και τολμηρούς.

 • Δίπλα στο θρανίο που θα (ξανα)βγάλετε τη σχολική σας φωτογραφία, θα συναντήσετε μία γωνιά ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά. Ενθαρρύνετε τα μικρότερα να δώσουν χρώμα στα αντικείμενα του ’80 και να τα ταιριάξουν με τα τωρινά, παρατηρώντας την αλλαγή, και προτρέψτε τα μεγαλύτερα να γεμίσουν τα συννεφάκια των ηρώων των κόμικ με λέξεις και να φτιάξουν τους δικούς τους φανταστικούς διαλόγους, μαθαίνοντας, παράλληλα, πώς μιλούσαν τη δεκαετία του ’80.
 • Ένας τοίχος (σχεδόν) γεμάτος με αφίσες σας περιμένει να τον γεμίσετε εντελώς. Πώς; Ένας κουβάς με όλα όσα σας χρειάζονται (βούρτσες, κόλλες, κ.λπ.) είναι τοποθετημένος μπροστά του και σας καλεί να τον χρησιμοποιήσετε χωρίς λύπη και με πολύ πάθος.

GR80's Technopolis

GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη

Διάρκεια έκθεσης: 25 Ιανουαρίου – 12 Μαρτίου 2017
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12.00 – 20.00, Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 22.00  

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Μειωμένο (φοιτητικό / ανέργων):  2,5 ευρώ (απαραίτητη επίδειξη πάσου, κάρτας ανεργίας)

Ελεύθερη είσοδος για: Παιδιά και εφήβους έως 18 ετών & ΑμΕΑ

Πάσο πολλαπλών επισκέψεων: 15 ευρώ (προσωπικό πάσο – απαιραίτητη επίδειξη ταυτότητας στην είσοδο)

Ξεναγήσεις σχολείων: Κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, τηλ. 213 0109325

Ομαδικές ξεναγήσεις ενηλίκων: 6 ευρώ/άτομο (Από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου, κάθε Τρίτη & Τετάρτη στις 12:30, κάθε Πέμπτη & Παρασκευή στις 18:00)

Θεατρική ξενάγηση GR80s: 8 ευρώ/άτομο (Από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 12 Μαρτίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή στις 19:00)

Παράλληλες εκδηλώσεις: δωρεάν είσοδος με την επίδειξη εισιτηρίου της έκθεσης ή πάσου πολλαπλών επισκέψεων – περιορισμένες θέσεις, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Προπώληση εισιτηρίων:

propolisi

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: www.gr80s.gr

Facebook: www.facebook.com/GRR80s/

Instagram: www.instagram.com/gr_80s/

Twitter: https://twitter.com/gr_80s

YouTube: www.youtube.com/channel/UCCNaJxBUny80J6gFIjfXVwA


GR80s Invitation_Press

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

press@athens-technopolis.grwww.technopolis-athens.com

One Response

 1. Αλεπού 21 Φεβρουαρίου, 2017

Leave a Reply