ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ… ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

08570_03Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στις 13:00, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο Παιδικός ΙΑΝΟS προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 3 έως 12 ετών και τους γονείς τους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη με τίτλο Χωρίς παπούτσιαΗ συγγραφέας θα περιμένει παιδιά και μεγάλους σε μια παρουσίαση-παράσταση, με τη συμμετοχή των ηθοποιών Κωνσταντίνας Κουτσαφτάκη και Μάριου Παραδείση.

Σχεδιασμός παρουσίασης: Κατερίνα Ανωγιαννάκη, Μάριος Παραδείσης

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Χωρίς παπούτσια”: Ο Σουζ Άνετα, διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών, και η γυναίκα του Ντοφλ Παντ, περιμένουν με λαχτάρα τη Σαγιόν, το πρώτο τους παιδί! Τι θα συμβεί όμως στη ζωή του ζευγαριού, όταν συνειδητοποιήσουν ότι το πανέμορφο μωρό τους έχει στα πόδια του δυο μακρουλά, παχουλά και παράξενα δάχτυλα; Πώς θα βρεθούν παπούτσια που να χωράνε τα δάχτυλα της Σαγιόν και τι θα γίνει όταν η μικρή επιμένει να περπατάει Χωρίς παπούτσια; {εικονογράφηση: Πετρούλα Κρίγκου}

0013716_130

Κατερίνα Ανωγιαννάκη: Η Κατερίνα Ανωγιαννάκη είναι παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, απόφοιτη του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Παιδαγωγική Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία και από το 2000 σχεδιάζει και οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε συνεργασία με διάφορους φορείς (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δήμος Αθηναίων κ.ά.). Εκπαιδευτικές δράσεις της έχουν παρουσιαστεί σε παιδαγωγικά συνέδρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Από το 2011 πραγματοποιεί επιμορφώσεις εκπαιδευτικών σε θέματα σχετικά με την Τέχνη στην Εκπαίδευση. Παράλληλα ασχολείται με τη διασκευή, σκηνοθεσία και παιδαγωγική επιμέλεια παιδικών θεατρικών παραστάσεων. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα βιβλία της Ένα δέντρο για τις 4 εποχές του χρόνου – Σχέδια εργασίας για την προσχολική εκπαίδευση και Γνωρίζω το σώμα μου μέσα από την τέχνη: Γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία – Σχέδια εργασίας για την προσχολική εκπαίδευση. Είναι ιδρυτικό μέλος του χώρου δημιουργικών δράσεων «Μικρές Ιστορίες», ενός πολυχώρου για παιδιά και ενήλικες.

Leave a Reply