ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Τι συμβαίνει όταν ένα έκθεμα εξαφανίζεται μυστηριωδώς απ’ το Μουσείο των Υποσχέσεων; Θα καταφέρει η Μαργαρίτα να λύσει τους μυστηριώδεις γρίφους; Ποιο μυστικό κρύβει η σκοτεινή προθήκη; Ελάτε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Μεταίχμιο για να  βοηθήσουμε όλοι μαζί τη Μαργαρίτα!

Να τρυπώσουμε στο παράξενο μουσείο, να γνωρίσουμε τα σπάνια εκθέματά του και να βρούμε τα κρυμμένα μυστικά του. Στην εξερεύνησή μας θα συναντήσουμε διάσημους ήρωες, θάλασσες και ουρανούς και μικρά πράγματα που αγαπάμε. Ένας πολύ ξεχωριστός φύλακας και ένα τζίνι θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό μουσείο!

Η είσοδος στο Μουσείο των Υποσχέσεων είναι ελεύθερη. Το εισιτήριο είναι μόνο η φαντασία σας. Για παιδιά από 8 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης ή του σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει, καθώς και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), εάν πρόκειται για εκδήλωση ή εργαστήριο που απευθύνεται σε παιδιά.

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

14963253_993289277472332_9051738103880396719_n
Το μουσείο των υποσχέσεων

Λίνα Μουσιώνη

Ένα έκθεμα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Μουσείο των Υποσχέσεων. Ο παράξενος φύλακάς του ζητά τη βοήθεια της Μαργαρίτας για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Εκείνη, όμως, έχει τις αμφιβολίες της. Μα είναι δυνατόν να αφήσει την καλοκαιρινή ησυχία της και να τρέχει σε μουσεία; Και πώς να εμπιστευτεί έναν άγνωστο φύλακα; Και μάλιστα βάτραχο; Η Μαργαρίτα τελικά τολμά και τρυπώνει στις αίθουσες του μουσείου, λύνει τους μυστηριώδεις γρίφους που συναντά στην πορεία της και ανακαλύπτει το χαμένο έκθεμα. Μαζί ανακαλύπτει κι ένα κρυμμένο μυστικό…

Leave a Reply