ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ

vafeiadis_photo3565Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια άκρως απόρρητη μυστική αποστολή με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη Τα Τέρατα των ΩκεανώνΤολμάς να σώσεις τον κόσμο; Θέλεις να αποκτήσεις τη δική σου πρακτορική ταυτότητα και να μάθεις κιόλας ποιος είναι ο ΜΠΟΥΦΟΣ; Αν ναι, σε περιμένουμε!

Πώς συνδέεται η Σουπάρα με το ύπουλο σχέδιο του πανούργου Ιβάν Φον Βαμπάουερ να καταστρέψει τους ωκεανούς; Ποιος είναι ο Γκλουκ-Γκλουκ και γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε τη βοήθειά μας; Και τι γυρεύει μια σιχαμερή πράσινη Μύξα μέσα στις θάλασσες; Όλες τις απαντήσεις θα τις πάρεις στον Παιδικό Ιανό, στην πιο πρακτορική βιβλιοπαρουσίαση που έγινε ποτέ!

Πράκτορα, σημείωσε στην πρακτορική σου ατζέντα: Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 11:00 να είσαι εκεί. Φέρε μαζί και την παρέα σου! Και το καπέλο σου! Εκεί θα σε περιμένει υπό άκρα μυστικότητα η Ελένη Ανδρεάδη, η δημιουργός των Πρακτόρων του Πλανήτη και συγγραφέας όλων των βιβλίων της ομώνυμης best seller σειράς. Δεν θα είναι βεβαίως μόνη, αλλά θα τη συντροφεύσουν οι καλά εκπαιδευμένοι Πράκτορες της Περιβαλλοντοπόλ. Όλοι μαζί θα παίξουμε και θα μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τους ωκεανούς μας και τον πλανήτη μας.

Τόπος Συνάντησης: Παιδικός Ιανός, Σταδίου 24, τηλ.: 210 3217917
Ημέρα συνάντησης: Σάββατο,4 Νοεμβρίου
Ώρα συνάντησης: Στις 11:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Τα Τέρατα των Ωκεανών

Πώς θα γίνεις Πράκτορας του Πλανήτη 

Θέλεις να προπονηθείς πριν την άκρως απόρρητη μυστική αποστολή; Ναι; Το ξέραμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου…

Leave a Reply