ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;| ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ

Κάπου πολύ μακριά από εδώ και λίγο πιο πέρα από εκεί, σε ένα μικρό χωριό, είχαν όλοι αποκοιμηθεί. «Ξυπνήστε!» λάλησε ο κόκορας, όπως κάθε πρωί. Μα ο ήλιος είχε εξαφανιστεί! Όλοι τότε είχαν μπερδευτεί! Ποιος έκλεψε τον ήλιο…και γιατί;

Η εικονογράφος Κλαίρη Γεωργέλλη έρχεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στις 12:00, στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Κήπου (Είσοδος Εθνικού Κήπου επί της Λεωφ. Αμαλίας) για να παρουσιάσει στους μικρούς της φίλους το νέο της βιβλίο με τίτλο “Ποιος έκλεψε τον ήλιο”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

101486l

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! EKTAKTA ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!
Το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου το πρωί, αντί για μέρα, θα είναι νύχτα! Δεν μιλάμε για απλή έκλειψη ηλίου!
Φήμες λένε πως υπάρχει κάποιος που κλέβει τον ήλιο…
Πάρτε τους φακούς σας και ελάτε στον Εθνικό κήπο να τον ανακαλύψουμε μαζί!

Ένα πρωί, τα ζώα σε ένα μικρό, φανταστικό χωριό ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι ο ήλιος δεν έχει βγει στον ουρανό. Η καθημερινότητά τους ανατρέπεται και φυσικά ψάχνουν να βρουν ποιος έκλεψε τον ήλιο και γιατί. Όταν ανακαλύψουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για την εξαφάνισή του και γιατί αναγκάστηκε να τον κρύψει, θα συνεργαστούν για να σκεφτούν μια ανατρεπτική λύση που θα ξαναφέρει τον ήλιο στη ζωή όλων ανεξαιρέτως.

15350563_10154293607818924_745511431272697664_n

Η βραβευμένη graphic designer γράφει και εικονογραφεί με πολλή φαντασία ένα πρωτότυπο παραμύθι για τη διαφορετικότητα, τη μοναξιά, τη συνεργασία και τη φιλία, που μας υπενθυμίζει ότι όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα.

Leave a Reply