Ο ΠΕΤΙΤ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ BOOKTIQUE

2e517754-8d04-4a1d-98fb-dc9ab2f8f51aΟι εκδόσεις Μάρτης και το βιβλιοπωλείο Booktique σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 12:00 στη διαδραστική παράσταση “Ο Πετίτ το τέρας”, βασισμένη στα βιβλία της πολυβραβευμένης ISOL Ο Πετίτ το τέρας και Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι, με τις ηθοποιούς Κωνσταντίνα Τσιτσία-Γεωργαντά και Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά.

Τον ξέρεις τον Πετίτ; Λες να είναι ένα παράξενο, σπάνιο τέρας;
Μπορεί ένα παπάκι μπάνιου να γίνει φίλος με ένα αγοράκι;
Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα!

Για παιδιά από 3 ετών με ελεύθερη είσοδο.

Βιβλιοπωλείο Booktique, Πατριάρχου Ιωακείμ 21, Κολωνάκι, 210 7235425

10_petit

Λίγα λόγια για το βιβλίο Ο Πετίτ το τέρας: Ο Πετίτ είναι καλό παιδί όταν παίζει με τον σκύλο του. Ο Πετίτ είναι κακό παιδί όταν τραβάει τα μαλλιά των κοριτσιών. Πώς γίνεται ένα τόσο καλό παιδί να κάνει μερικές φορές τόσο άσχημα πράγματα; Ο Πετίτ δεν ξέρει τι να απαντήσει… Η συναρπαστική εικονογράφος, συγγραφέας, τραγουδίστρια και συνθέτης από την Αργεντινή ISOL δημιουργεί βιβλία γεμάτα χιούμορ και απροσδόκητες εναλλαγές. To 2013 έλαβε το Βραβείο Άστριντ Λίντγκρεν (ALMA), το σημαντικότερο βραβείο παιδικού βιβλίου στον κόσμο.

ISOL

Λίγα λόγια για το βιβλίο Είναι καλό να έχεις ένα παπάκι: Η ISOL μάς χαρίζει ένα ακόμη ευφάνταστο βιβλίο-παιχνίδι: ένα αναδιπλούμενο βιβλίο από σκληρό χαρτόνι, που διαβάζεται και από τις δύο όψεις. Στη μία όψη το μικρό αγόρι περιγράφει τη φιλία του με το παπάκι, ενώ στην άλλη το παπάκι αφηγείται τις ευχάριστες στιγμές που περνάει με τον φίλο του. Ένα υπέροχο βιβλίο για μικρά παιδιά, που αβίαστα και με παιγνιώδη τρόπο ενθαρρύνει την κατανόηση για τον άλλο και ενισχύει την ιδέα πως κάθε ιστορία έχει δύο όψεις.

Leave a Reply