Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

1570097336_25482_resΟι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο IANOS καλωσορίζουν για μία μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα τον Γίργκεν Μπανσέρους, τον εμπνευστή του δημοφιλούς Ντετέκτιβ Κλουζ, ώστε να μοιραστεί με τους μικρούς αναγνώστες όλα τα τελευταία νέα του ακαταμάχητου Κλουζ, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι.

Εμψυχώνει ο ηθοποιός Χρήστος Χριστόπουλος από την ομάδα «Ανεμόμυλοι». Μετά την εκδήλωση, ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες και επίδοξους ντετέκτιβ.

Λίγα παραπάνω λόγια για την εκδήλωση: Ο ντετέκτιβ Κλουζ δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο πιο διάσημος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου και εδώ και χρόνια ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών που μαζί του λύνουν συναρπαστικά αστυνομικά μυστήρια. Αλήθεια εσείς διαβάσατε την τελευταία περιπέτεια του δαιμόνιου ντετέκτιβ Κλουζ; Ο συγγραφέας Γίργκεν Μπανσέρους σας περιμένει να σας αποκαλύψει τα μυστικά του και να εξιχνιάσετε μαζί ένα «αστυνομικό μυστήριο». Φέρτε μαζί σας: αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία, μα πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι, κι ελάτε να βοηθήσουμε τον Κλουζ να λύσει και αυτή την υπόθεση.

large_20181004125331_mia_ypothesi_gia_ton_ntetektiv_klouz_i_pipa_tou_serlok

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά.

Είσοδος ελεύθερη

Για παιδιά από 6 ετών και άνω

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café.

Ντετέκτιβ Κλουζ

Άκουσε ΕΔΩ το τραγούδι του Κλουζ και τραγούδησέ το μαζί με τους φίλους σου.

Δες ΕΔΩ και τις 27 συναρπαστικές περιπέτειες του δαιμόνιου ντετέκτιβ που κυκλοφορούν στα ελληνικά και τσέκαρε ποιες σου λείπουν για να συμπληρώσεις τη συλλογή σου ή την Κλουζοθήκη σου.

Clipboard01

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Jurgen Banscherus (Γίργκεν Μπανσέρους) γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 21 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.

Leave a Reply