Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

o_maskoforos_ekdikitis_coverΤο βιβλιοπωλείο “Ο γάτος Μαουρίτσιο” και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο του Σπύρου Γιαννακόπουλου «Ο Μασκοφόρος Εκδικητής» (εικονογράφηση: Πέτρος Χριστούλιας), το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στις 12:30 μ.μ.

Ο Άγης κι ο θείος του ο Χάρης αποφασίζουν να επισκεφτούν το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου ξεκινά η έκθεση ενός διάσημου διαμαντιού με το όνομα «Μάτι του Δράκου». Όμως το Μάτι του Δράκου έχει βάλει στο μάτι και ένας διαβόητος σούπερ διαρρήκτης. Και ο Άγης θα έρθει αντιμέτωπος με αυτόν τον διαρρήκτη. Και εμείς θα τον βοηθήσουμε σε αυτή την αναμέτρηση. Και θα περάσουμε φίνα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Οι γονείς του Άγη φεύγουν ταξίδι και αφήνουν τον µονάκριβο γιο τους στον θείο Χάρη να τον προσέχει, µε την προτροπή να κάνουν κάτι δηµιουργικό αυτές τις µέρες, όπως να πάνε σε κάποιο µουσείο. Θείος κι ανιψιός αποφασίζουν να επισκεφτούν το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου ξεκινά η έκθεση ενός διάσηµου διαµαντιού µε το όνοµα Μάτι του δράκου. Όµως το Μάτι του δράκου έχει βάλει στο µάτι και ένας διαβόητος σούπερ διαρρήκτης. Και ο Άγης θα έρθει αντιµέτωπος µε αυτόν τον διαρρήκτη. Και θα γίνει χαµός. Αλλά ευτυχώς οι γονείς του Άγη δε θα µάθουν τίποτα γι’ αυτή την περιπέτεια – διαφορετικά θα πάθαιναν εγκεφαλικό…

Βιβλιοπωλείο «Ο γάτος Μαουρίτσιο», Ευφρονίου 10-12, Παγκράτι (μετρό Ευαγγελισμός)

Leave a Reply