Η ΜΙΜΗ Η ΝΕΥΡΙΚΗ (ΔΕΝ)ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Μιμή η Νευρική (δεν) πάει διακοπές και… έρχεται στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μιμή η Νευρική ακούστηκε να λέει στους φίλους της: «Αυτό θα είναι το πιο τέλειο, το πιο κουλ, το πιο ΜΗ ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ της ζωής μας!».  Κι όλα αυτά χάρη στο υπέρ-τέλειο σχέδιό της.

Η αγαπημένη ηρωίδα θα παρευρεθεί στον Πολυχώρο Μεταίχμιο για να μοιραστεί μαζί μας αστείες και σοβαρές κατακαλοκαιρινές ιστορίες! Μη χάσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εκδήλωση λίγο πριν φύγετε για διακοπές!

Εμψύχωση θεατρικού παιχνιδιού: Ιουλία Πύρρου, θεατροπαιδαγωγός

Η Μιμή η Νευρική (δεν) πάει διακοπές, της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, στις 6:30 μ.μ.
Για παιδιά από 6 ετών

Στις εκδηλώσεις για παιδιά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στο [email protected], σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

0006028_195

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

Ετοιμαστείτε για το ΝΕΥΡΙΚΟΤΕΡΟ καλοκαίρι της ζωής σας! Δε φτάνει που η μαμά και ο μπαμπάς της Μιμής φεύγουν χωρίς τη Μιμή και τον Στάμο. Δε φτάνει που τους αφήνουν με τη θεία Χάλια (ουπς, Θάλεια). Τώρα την εγκαταλείπουν και οι καλύτεροί της φίλοι! Και πάνω που πίστευε πως θα περάσει το πιο βαρετό χασμουροκαλοκαίρι της ζωής της, η Μιμή καταστρώνει ένα μοναδικό σχέδιο…

• Η σειρά έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
• Έχει σαρώσει τα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και είναι η αγαπημένη παιδιών, γονιών, δασκάλων και βιβλιοθηκονόμων σε πολλές χώρες.
• Έχει 30.000 επισκέπτες στο www.judymoody.com τον μήνα!

Leave a Reply