ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ”

ΚΡΑΓΙΟΝΙΑΤο Σάββατο 3 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά, σε συνεργασία με το Playroom, σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του παραμυθιού Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν του Drew Daywalt σε εικονογράφηση του Oliver Jeffers!

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί μια ολοζώντανη και ευφάνταστη ιστορία που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε τα κραγιόνια από εδώ και στο εξής!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ο μόνο που ήθελε ο καημένος ο Ντάνκαν, ήταν να ζωγραφίζει. Όταν όμως άνοιξε την κασετίνα του, βρήκε ένα σωρό γράμματα που όλα τους έλεγαν το ίδιο: τα παρατάμε! Το Μπεζ είχε κουραστεί να είναι η σκιά του Καφέ. Το Μπλε χρειαζόταν ένα διάλειμμα μετά από τόση δουλειά ενώ το Ροζ ζητούσε απλώς να χρησιμοποιηθεί. Το Πράσινο δεν είχε παράπονα αλλά ζητούσε να φιλιώσουν το Κίτρινο με το Πορτοκαλί. Τι μπορούσε να κάνει ο Ντάνκαν; Ο πρωτοεμφανιζόμενος Drew Daywalt και ο αγαπημένος εικονογράφος Oliver Jeffers δημιουργούν μια ολοζώντανη και ευφάνταστη ιστορία που θα κάνει τα παιδιά να ξεκαρδιστούν στα γέλια και να δουν με διαφορετικό μάτι τα κραγιόνια τους…

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης | Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν

Leave a Reply