ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΥΡΗ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο καλεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι, τα παιδιά από 4 ετών στην παρουσίαση των δυο νέων βιβλίων της Ούτε Κράουζε Ο Σαυρής θέλει κατοικίδιο και Ο Σαυρής και η φωνακλού Λούσι

0011900_195


Ο μικρός δεινόσαυρος Σαυρής θέλει τόσο πολύ ένα κατοικίδιο! «Κατοικίδιο; Ούτε να το συζητάς» είπε η μαμά. «Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Έναν τοσοδούλη Βροντόσαυρο; Έναν μικρούλη πτερόσαυρο; Έστω, ένα πρωτόγονο ψαράκι;»
Οι γονείς του όμως δεν πιστεύουν ότι ο Σαυρής είναι σε θέση να το φροντίσει.
Πώς θα καταφέρει ο μικρός μας φίλος να πείσει τους γονείς του ότι είναι ικανός και υπεύθυνος; Θα καταστρώσει ένα σούπερ σχέδιο!

01632_03_195

Φέρτε τη φαντασία σας, τις τρελές επιθυμίες σας και λίγη σκόνη πτεροβροντοδεινόσαυρου και μαζί θα προπονηθούμε για να περάσουμε τις δοκιμασίες και να αποκτήσουμε τον δικό μας μοναδικό φίλο. Την εκδήλωση εμψυχώνει η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Leave a Reply