Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Οι εκδόσεις Μίνωας και ο Παιδικός ΙΑΝΟS προσκαλούν μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 5.11.2016 στις 13:00 στην ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίου Ο Δράκος Μπουρμπουλήθρας του Σπύρου Πετρουλάκη, σε εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου. Τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας τον δικό τους δράκο!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFÉ με ελεύθερη είσοδο και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω.

o_drakos_mpourmpoulithras

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο παιδικό βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας, σε εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου. Ο συγγραφέας, με την τρυφερή γραφή του, θίγει το θέμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής της με κεντρικό ήρωα έναν αξιαγάπητο δράκο.

Προσοχή, προσοχή! Αυτό το παραμύθι πρέπει να το διαβάσουν μόνο όσοι δε φοβούνται τους δράκους και τις φωτιές και τις μπουρμπουλήθρες…

Θα ήθελες να ανέβεις στην πλάτη του πιο πλακατζή δράκου για ένα συναρπαστικό ταξίδι;

Μη φοβηθείς. Αυτός ο δράκος δε βγάζει φωτιές από το στόμα του. Τι βγάζει; Μάντεψε…

__graffiti

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλ-λιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά. Ασχολείται με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παρα-μυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Η Παναγιά της φωτιάς (2016) Η εξομολόγηση (2015), Το παράθυρο της Νεφέλης (2014) και τα παιδικά βιβλία Η συνταγή της Ευτυχίας (2016), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015) και Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014).

Leave a Reply