ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

παιδικά βιβλία για το καλοκαίριΤα σχολεία έκλεισαν και ένα μακρύ, θερμό καλοκαίρι ξεκινάει για τα παιδιά φέρνοντας μαζί του χαρές, γέλια, ανεμελιά, αλλά και… γκρίνιες. Οι μέρες πια είναι πολύ μεγάλες· χωρίς τα πηγαινέλα στα σχολεία και στις εξωσχολικές δραστηριότητες τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, κυρίως για εμάς, τους… δύσμοιρους γονείς που η δική μας ρουτίνα δεν περιλαμβάνει κατ’ ανάγκη (και δυστυχώς) μια τόσο μεγάλη περίοδο ανάπαυλας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα επίμονα «βαριέμαι» των παιδιών. Μην απογοητεύεστε! Η λύση είναι απλή και κρύβεται στις σελίδες των βιβλίων. Για τα ατέλειωτα μεσημέρια (και πρωινά και απογεύματα και βράδια), λοιπόν, όπως και για τα ταξίδια με το αυτοκίνητο,το πλοίο, το τρένο ή το αεροπλάνο, προμηθευόμαστε παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά μας και κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτείνουν και φέτος το καλοκαίρι μια μεγάλη γκάμα από παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι, με παιχνίδια και δραστηριότητες για κάθε ηλικία, γούστο ή διάθεση· τέρατα, πειρατές, σπαζοκεφαλιές, λαβύρινθοι, ζωγραφική, κρυπτόλεξα, ασκήσεις και δραστηριότητες με τη μορφή παιχνιδιών που θα βοηθήσουν τα παιδιά να εμπεδώσουν την ύλη του νηπιαγωγείου και του δημοτικού (αυτό το τελευταίο δεν το λέμε στα παιδιά, γιατί θα βγάλουν αλλεργία, το ξέρουμε μόνο εμείς), όλα περιλαμβάνονται στα νέα βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που θα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Επιλέξτε μαζί με τα παιδιά σας εκείνο που τους ταιριάζει περισσότερο και ξενοιάστε!

1558607428_86694_res

Σειρά: «Ώρα για διακοπές»

Έξι βιβλία, για παιδιά από το προνήπιο μέχρι και τη Γ΄ Δημοτικού, με ποικιλία δραστηριοτήτων πλήρως προσαρμοσμένων στο Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό. Είναι γραμμένα από έμπειρους παιδαγωγούς, ώστε τα παιδιά να εμπεδώσουν την ύλη της κάθε τάξης χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας. Με πλούσιο εικονογραφικό υλικό ασκούν παράλληλα την κριτική ικανότητα των μικρών παραθεριστών, εξασφαλίζοντάς τους ότι θα περάσουν ευχάριστες ώρες με εκπαιδευτικά παιχνίδια.

1559824906_39075_resΣειρά: «Καλοκαιρινά παιχνίδια»

Στη γνωστή και αγαπημένη σειρά «Καλοκαιρινά παιχνίδια» ανανεώνονται και κυκλοφορούν ξανά τα τρία βιβλία για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού που ανακεφαλαιώνουν την ύλη και προετοιμάζουν τα παιδιά για να συνεχίσουν το ταξίδι της σχολικής τους ζωής με περισσότερες γνώσεις μέσα από περιπλανήσεις σε μαγικούς τόπους, εκδρομές στην εξοχή, αλλά και στη θάλασσα. Έκπληξη! Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει κι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

978-618-03-1818-0_2 (1)

Ανατριχίλες. Ζωγραφιές και παιχνίδια

978-618-03-1819-7_2

Τερατο-ζωγραφιές και παιχνίδια

978-618-03-1824-1_2Τέρατα. Το βιβλίο των δραστηριοτήτων

978-618-03-1825-8_2 (1)Πειρατές. Το βιβλίο των δραστηριοτήτων

Τέρατα, φαντάσματα, μάγισσες και πειρατές -αγαπημένα θέματα των παιδιών- τρυπώνουν στις σελίδες τεσσάρων φανταστικών βιβλίων και τους κρατούν συντροφιά και στις καλοκαιρινές διακοπές.

978-618-03-1762-6_3Παιχνίδια και δραστηριότητες για τις διακοπές

978-618-03-1435-9_1Το βιβλίο των διακοπών

Ζωγραφική, λαβύρινθοι, κουίζ, σύγκριση εικόνων, συμπλήρωση εικόνας και πολλές ακόμα δραστηριότητες με αυτοκόλλητα σε δύο βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα κανενός γονιού-ταξιδιώτη, σε πλοία, καράβια, αεροπλάνα, αυτοκίνητα ή λεωφορεία.

________________________________

Για να πάρετε μια μικρή γεύση από τα κουίζ, τα σταυρόλεξα, τους γρίφους και τα άλλα παιχνίδια μνήμης, παρατηρητικότητας, σκίτσου, φαντασίας και άσκησης δεξιοτήτων που θα βρείτε στα παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι των εκδόσεων Μεταίχμιο, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Leave a Reply