ΠΑΙΖΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑ

λύκο ΖαχαρίαΟ αγαπημένος μας λύκος Ζαχαρίας περιμένει και φέτος τους μικρούς αναγνώστες για ώρες δημιουργικής απασχόλησης και απόλαυσης. Με ιστορίες, παιχνίδια και βιβλία δραστηριοτήτων θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά, χαρίζοντάς τους ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Μαζί θα μάθουν την ώρα, θα διασκεδάσουν με παιχνιδοκάρτες, θα ζωγραφίσουν και θα εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους.

Εκφράζω τα συναισθήματά μου με τον λύκο Ζαχαρία: Έλα να ανακαλύψεις τα συναισθήματά σου παρέα με τον λύκο Ζαχαρία, μέσα από τις έξυπνες δραστηριότητες που θα βρεις σε αυτό το βιβλίο.

Ξύνω και ανακαλύπτω με τον λύκο Ζαχαρία: Κάρτες ξυστό για να ανακαλύψεις τις περιπέτειες του λύκου Ζαχαρία και να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου.

Παιχνιδοκάρτες “Το δώρο και τα μάτια σου”: Ο λύκος Ζαχαρίας γιορτάζει τα γενέθλιά του! Παιχνίδια, δώρα, φίλοι… Μέσα στην αναµπουµπούλα όµως όλο και κάτι χάνεται. Για αυτό, το δώρο και τα µάτια σου!

Παιχνιδοκάρτες “Πες το γρήγορα”: Ο λύκος Ζαχαρίας βαρέθηκε να περπατάει! Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος πιο αστείος τρόπος για να µετακινηθεί… Βρες όσο πιο γρήγορα µπορείς το µεταφορικό µέσο που προτιµά σε κάθε γύρο ο λύκος Ζαχαρίας.

Μαθαίνω την ώρα με τον λύκο Ζαχαρία: Ντριννν! Είναι 7 ακριβώς το πρωί. Ο λύκος Ζαχαρίας σηκώνεται γρήγορα από το κρεβάτι. Είναι το ξεκίνημα μιας απίστευτης ημέρας! Ακολούθησε τον λύκο Ζαχαρία και μάθε να διαβάζεις την ώρα καθώς θα γυρίζεις τους δείκτες του ρολογιού.

Διακοπές με τον λύκο Ζαχαρία: Ήρθε η ώρα να πάτε διακοπές με τον φίλο σας τον λύκο Ζαχαρία! Και η γνώση γίνεται παιχνίδι! Για παιδιά 3-4 και 4-5 ετών.

Δείτε όλα τα βιβλία με τον λύκο Ζαχαρία στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ

Leave a Reply