Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ| ΕΦΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Οδύσσεια του μικρού ΟδυσσέαΟ Οδυσσέας είναι ένα μικρό, άτακτο και καλομαθημένο παιδί, που οι γονείς του του προσφέρουν απλόχερα ό,τι ζητήσει. Τι θα συμβεί λοιπόν ένα πρωινό στο δρόμο προς το σχολείο; Τι «Οδύσσεια» θα περάσει ο Οδυσσέας, ώστε να καταλάβει ότι όλα αυτά που του είχαν δοθεί γενναιόδωρα δεν τα έχουν όλα τα παιδάκια; Τι θα πρέπει να βιώσει για να αντιληφθεί ότι όλα αυτά που απολαμβάνει ο ίδιος κάποια παιδάκια δεν τα έχουν καν ονειρευτεί; Όλα αυτά θα τα μάθετε όταν διαβάσετε το βιβλίο «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα».

Η Έφη Αργυροπούλου (www.workingmoms.gr) γράφει ένα παραμύθι για να μάθουν τα παιδιά να εκτιμούν και να ευχαριστούν τους γονείς τους για όσα με αγάπη και κόπο τους προσφέρουν καθημερινά και να μην τα θεωρούν παντοτινά, γιατί όλα στη ζωή αλλάζουν ξαφνικά. Ένα παραμύθι, λοιπόν, κατά της πλεονεξίας. Άλλωστε, ήρθε η ώρα να μάθουν τα παιδιά μας ότι ο αληθινός πλούτος είναι η αγάπη και η ευτυχία και όχι τα παιχνίδια και τα λεφτά.

31919613_10216805497269268_7364624810938204160_n

Η Έφη Αργυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κυπαρισσία και την Κεφαλλονιά. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική στο St.George College. Εργάζεται από το 1999 σε εταιρείες logistics ως γραμματειακή υποστήριξη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας. Τον Ιανουάριο του 2013 δημιούργησε την ψυχαγωγική ιστοσελίδα www.workingmoms.gr που απευθύνεται σε μαμάδες, στην οποία είναι αρθρογράφος και κριτικός παιδικών βιβλίων. Με την πλειάδα συνεργατών της ενημερώνει το κοινό της για θέματα που αφορούν την οικογένεια. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, τα βραβεία της ζωής της.

2 Σχόλια

  1. Αναστασία Μάιος 8, 2018