ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

σχολικό ημερολόγιο 2017-2018Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να κρύβει πολλά μυστήρια. Δύο σχολικά ημερολόγια για να κρατάς σημειώσεις. Ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου, ο διάσημος Κλουζ, και η θαρραλέα Πένι Πέπερ με την ντετεκτιβοσυμμορία της, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών που με τις τρελές τους περιπέτειες επιδίδονται στην πιο διασκεδαστική επίλυση μυστηρίων, θα κρατήσουν συντροφιά στους μαθητές δημοτικού με δύο σχολικά ημερολόγια που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, για να οργανώσουν τον χρόνο τους, αλλά και να καταγράψουν τις αναμνήσεις των σημαντικότερων στιγμών των μαθητικών τους χρόνων.

Ξέρεις ποιες είναι οι πιο σημαντικές σχολικές ημερομηνίες; Πώς παρακολουθείς κάποιον διακριτικά ή πώς φτιάχνουμε το προφίλ του δράστη; Πώς τσακώνεις κάποιον που λέει ψέματα; Τι παίρνει μαζί του ο Κλουζ όταν βγαίνει βράδυ για δουλειά; Οι απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα κρύβονται στις σελίδες των φανταστικών αυτών ημερολογίων που δεν πρέπει να λείπουν από καμία σχολική τσάντα.

Όλες οι μέρες της σχολικής χρονιάς θα γεμίσουν με παιχνίδια, σταυρόλεξα, λαβύρινθους, φοβερές ατάκες και απίθανες ντετεκτιβικές μεθόδους! Αναζήτησε τα ημερολόγια στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου και βάλε τέρμα στη βαρεμάρα της σχολικής καθημερινότητας.

Δες ΕΔΩ όλες τις περιπέτειες του Κλουζ και ΕΔΩ όλα τα μυστήρια της Πένι Πέπερ.

Ντετέκτιβ Κλουζ
Σχολικό ημερολόγιο 2017-2018

Πένι Πέπερ
Σχολικό ημερολόγιο 2017-2018

Leave a Reply