Κερδίστε προσκλήσεις για τo Aidonakia Dragon Land στα Αηδονάκια στο Μαρούσι

Aidonakia Dragon LandΤο Τaλκ διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε 5 τυχερά παιδιά και τους συνοδούς τους από ένα ημερήσιο βραχιολάκι (ένα για το παιδί, ένα για τον ενήλικα) για τo Aidonakia Dragon Land, που θα ισχύει από το Σάββατο 6.1.2024 έως την Παρασκευή 12.1.2024. 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 5.1.2024 στις 12:00 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail για το δώρο που έχουν κερδίσει και το όνομά τους θα βρίσκεται στη λίστα νικητών στο ταμείο. Θα υπάρχει ένα βραχιολάκι για το παιδί και ένα για το συνοδό του, για να δουν την έκθεση και να λάβουν πάρουν μέρος σε όλα τα παιχνίδια. Το βραχιολάκι ΔΕΝ περιλαμβάνει πρόσβαση στα: Vr Cinema, παιχνίδια όπου οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα και κερματοφόρα παιχνίδια. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θρύλος των Δράκων ζωντανεύει στο Aidonakia Dragon Land, τη μεγαλύτερη έκθεση δράκων στον κόσμο.
Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι μετά από απουσία μερικών μηνών, επιστρέφουν και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους φίλους τους. Στα 5.500 τετραγωνικά μέτρα στα Αηδονάκια στο Μαρούσι έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό πάρκο αναψυχής για όλη την οικογένεια, και εκεί η μεγαλύτερη έκθεση δράκων στον κόσμο βρήκε το σπίτι της.

Αυτά τα Χριστούγεννα στα Αηδονάκια οι επισκέπτες ζουν ένα απίστευτο παραμυθένιο ταξίδι στη Χώρα των Δράκων. Τεράστιοι δράκοι – animatronics που κινούνται, βρυχώνται και βγάζουν καπνούς. Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στην πλάτη τους και να βγάλουν επικές φωτογραφίες. Να «πετάξουν» μαζί τους με το VR cinema στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους.

Λίγα λόγια για την Dragon Land
Οι μύθοι και οι θρύλοι των Δράκων, αυτών των φανταστικών πλασμάτων, ζωντανεύουν στα Αηδονάκια στο Μαρούσι. Οι ιστορίες γύρω από αυτά τα μεγαλόπρεπα όντα χάνονται στα βάθη της μυθολογίας. Οι Δράκοι, πολύχρωμοι και εντυπωσιακοί, με ουράνια δύναμη και ομορφιά, ατρόμητοι και περιπετειώδεις, αήττητοι, με τα τεράστια και εντυπωσιακά φτερά τους, βρίσκονται από τη μία ήπειρο της υφηλίου στην άλλη σε χρόνο «αστραπή», προκαλούν τον σεβασμό αλλά και τον τρόμο και αντιπροσωπεύουν τη μάχη του Καλού με το Κακό! 15 δράκοι στα Aidonakia Dragon Land συνθέτουν την πιο «dragon» και μυστηριώδη ατμόσφαιρα και εξάπτουν την παιδική φαντασία.

To σπίτι του Αϊ-Βασίλη
Αλλά οι θρυλικοί Δράκοι δεν ξεχνούν πως έχουμε Χριστούγεννα και για πρώτη φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Αϊ-Βασίλη και το πάρκο μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτη εορταστικές διακοσμήσεις, λαμπερά φώτα και λιχουδιές. Ο Αϊ-Βασίλης περιμένει τα παιδιά στο παραμυθένιο σπίτι του για να φωτογραφηθούν μαζί του!
Η χαρά και το γέλιο δεν σταματούν ποτέ στα Αηδονάκια! Στον τεράστιο εξωτερικό παιδότοπο τα πιο απίθανα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να χαρούν και να παίξουν με την ψυχή τους!
Φορούν rollers και δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στο skating rink και σκαρφαλώνουν όσο πιο ψηλά μπορούν στον μεγάλο πύργο αναρρίχησης! Αλλά και άλλοι δύο εσωτερικοί παιδότοποι περιμένουν τους επισκέπτες του Αηδονάκια Dragon Land: o παιδότοπος 3 επιπέδων με μεγάλο καθιστικό και ο Junior παιδότοπος με φουσκωτό βυθού, robot με μπαλάκια και μικρό τραμπολίνο.
Στο χριστουγεννιάτικο Αηδονόμπαρο θα απολαύσετε ζεστά ροφήματα και λιχουδιές και θα βρείτε παιχνίδια, δώρα και ζαχαρωτά. Και μην ξεχνάτε ότι στα Αηδονάκια μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.Λίγα λόγια για τις δραστηριότητες
Τα παιδιά δοκιμάζουν να σταθούν και να ισορροπήσουν στο περιπετειώδες Wipe out, να κατέβουν «πλαγιές» με τα tubes στο Tubby slide, να κάνουν βουτιά στα αμέτρητα μπαλάκια της ball pool – πισίνας, δοκιμάζουν να βρουν διέξοδο ανάμεσα από τους «ιστούς» και να αναρριχηθούν στην κορυφή του Spider, διασκεδάζουν με μία βόλτα με τα τροχήλατα Pony, απολαμβάνουν τη βαρκάδα με κανό στο Venture river, ξεφαντώνουν στα τραμπολίνο!

Το Aidonakia Dragon Land θα λειτουργεί
22/12/2023 – 21/1/2024: 10:00-22:00
από 8/1/2024: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16:00 – 22:00/Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 22:00

Τηλέφωνο: 2106198274
Διονύσου 155, 15124, Μαρούσι


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν βραχιολάκια για τo Aidonakia Dragon Land.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Τaλκ, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των έγκυρων συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές. 
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.  
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.  
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply