ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ| OZZY

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!

Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά μέρος είναι όμως απλή συγκάλυψη για να μπορεί ο μοχθηρός ιδιοκτήτης του να πιάνει ευκολότερα σκύλους.

image001

Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Εκεί θα πρέπει να αποφύγει τους κινδύνους και να βρει δύναμη στους νέους του φίλους, τον Τσέστερ, τον Φρόνκι και τον Ντοκ, προκειμένου να δραπετεύσει και να επιστρέψει σπίτι ασφαλής.

Η ταινία «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» είναι μια animated κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, μια ιστορία για την φιλία, την πίστη, το κουράγιο και την ικανότητα να βρίσκουμε την εσωτερική μας δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία.

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ

CREDITS ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ 

Μετάφραση/ Προσαρμογή: Πάνυ Ναούμ

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παυλίδης

Με τις φωνές των:  Σπύρου Κυριαζόπουλου, Αφροδίτης Αντωνάκη, Χρήστου Πλαϊνη, Νικολέττας Κοτσαηλίδου, Λουκά Φραγκούλη, Φώτη Πετρίδη, Αργύρης Παυλίδη, Νέστωρα Κοψιδά, Ντίνου Σούτη, Δημήτρη Μάριζα

Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοίΔημήτρης Παπαδάτος, Γιώργος Σκουφής, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Γιάννης Τσούτσιας

Print

Η ταινία «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες μεταγλωττισμένη από τις 24 Οκτωβρίου, από την Tanweer,

Leave a Reply