ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 2»

Επίσημα παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό η νέα ταινία της SONY ANIMATION «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2» (Hotel Transylvania 2) σε μια κατάμεστη αίθουσα στην V-Max των Village Cinemas στο The Mall Athens το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που δανείζει για δεύτερη φορά τη φωνή του στον Κόμη Δράκουλα, ενώ το παρών έδωσε και ο Άρης (REC) Λουμάκης που συμμετέχει στη μεταγλώττιση σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Σε έναν κομβικό ρόλο για την εξέλιξη της ιστορίας, ακούγεται η φωνή του Κωνσταντίνου Τζούμα, ως προπάππου Βλαντ.

Δείτε εδώ το making of της μεταγλώττισης.

Μεταξύ άλλων την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους η Ξένια και ο Mike, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος REC, ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης και η ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου.

Σύνοψη: Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντενίσεβιτς , που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Εν τω μεταξύ ο Δρακουλοπαππούς, δράττει την ευκαιρία για να ξυπνήσει το τερατάκι μέσα στον εγγονό του. Όλα θα κριθούν στο μεγάλο πάρτυ για τα πέμπτα γενέθλια του Ντένις, όπου όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ξεχασμένος προπάππους και συντηρητικός δράκουλας Βλαντ, πατέρας του Δράκουλα.

Στις 22 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ!

Leave a Reply