Ο ΝΤΡΑΚ ΚΑΙ Η ΜΕΙΒΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ CINE ΑΝΕΣΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Clipboard0255Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, η γνωστή τερατο-οικογένεια επιστρέφει, αυτή τη φορά για να συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς πηγαίνοντας μια κρουαζιέρα που θα τους μείνει αξέχαστη. Και ενώ όλα δείχνουν να κυλούν βαρετά για τον Ντρακ, η μοίρα του επιφυλάσσει έναν μεγάλο έρωτα. Ή μήπως όχι; Οι απαντήσεις στην ταινία “Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για διακοπές”.

Clipboard021

Αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων, οι περιπέτειες του Ντρακ και της οικογένειάς του έχουν αυτή τη φορά ακόμα πιο παιχνιδιάρικη και καλοκαιρινή διάθεση. Και ποιος θα ήταν καλύτερος και πιο ταιριαστός να δει την ταινία μαζί σας, αυτή την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις (Λεωφ. Κηφισίας 14); Μα φυσικά, ο Ντρακ και η Μέιβις, που έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση για να χαιρετίσουν, να φωτογραφηθούν και να αγκαλιάσουν τους μικρούς τους φίλους από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι και την έναρξη της ταινίας στις 20:50.

xenodoxeio

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για έφτασε η ώρα για διακοπές.

Leave a Reply